Witam. Opiszę wam moją przygodę z oszustem WegaTV.
Poniedziałek: dzwonię do niego i pytam się czy jest dostępny TV LG RZ 32LZ55. Odpowiada mi, że tak, więc zamawiam go. Wysyłam maila ze swoimi danymi, po czym otrzymuję potwierdzenie przyjęcia zamówienia i informację, że towar na następny dzień będzie u mnie w okolicach 17-18
Wtorek: godz 18:30 dzwonię do wegatv ale nie odbiera, wysyłam smsa z zapytaniem gdzie jest kurier i o której będzie. otrzymuję odpowiedź, że już powinien być. Tego dnia kurier nie dojechał
Środa: Po 2 godz dzwonienia wreszcie łaskawie odbiera ode mnie telefon i mówi mi, że wczoraj kurier się nie wyrobił ale, że dziś już będzie. godz 20 kuriera jak nie było tak nie ma. Wydzwaniam do wegatv, ale nic to nie daje, nie odbiera mojego telefonu.
Czwartek: Nadal nie odbiera mojego telefonu, nie odpowiada na sms i maila. A więc zastosowałem technikę z podpierdułki i dzownię z innego numeru. Odbiera inny koleś i mówi, że szef mu komórkę zostawił i że będzie jutro.
Piątek: Dzonię ze swojego numeru, nie odbiera. Dzwonię z 2 numeru, też nie odbiera ( już został naznaczony). Dorwałem następną komórkę, dzwonię, i co ?! odebrał !! I mówi mi, że dziś już będzie na 100 % TV koło 16. Godz 17 kuriera nadal nie ma. No to dzwonimy, ale jest problem bo już 3 telefony zostały naznaczone i ich nie odbiera. Dorwałem 4 telefon !! i odebrał !! i mówi, że zaraz będzie kurier. Oczywiście tego dnia kurier nie dojechał a telefonów już nie odbierał
Sobota: Wydzwaniałem co jakiś czas, oczywiście brak odpowiedzi. Maile i smsy też bez odzewu
Niedziela: Zadzwoniłem do niego z komórki kumpla i oczywiście odebrał bo z niego jeszcze nie dzwoniłem. Zwycywałem gościa, spytałem się gdzie jest ten TV dla mnie. On mi powiedział, że jednak tego TV nie ma !!!! To po jaką cholerę zwodził mnie cały tydzień i gdybym go nie zbluzgał to by się ciągneło dalej. OSZUST, KRĘTACZ !!!!!!! Interesy z tym kolesiem robice na własne ryzyko. Właśnie się zbieram to przemyślenia sprawy jak zagadać z Allegro by mu konto zablokowali. Tacy ludzie jak Wegatv to powinni się zająć kopaniem rowów a nie handlem. Mam nadzieję, że dzięki mojemu doświadczeniu i opisaniu go tutaj, wiele osób wybije sobie zakupy u Wegatv