bio_hazard
New member
Jak to co??? Kiki zakonczy promocje, a reszta forumowiczow pojedzie do delikwenta zeby go przykladnie spalic na stosie lacznie z cwiartowaniem i soleniem ran 
haha no myśle ze jak sie składa oficjalnie taka propozycję to trzeba byc konsekwentym, poza tym nie posądzam kikiego o składanie ofert bez pokrycia.Judash napisał:Boja sie przyznac, ze mozna bylo kupic taniej.
Tomek Koko napisał:Czy ktoś już skorzystał z oferty Kikiego? Czy naprawde ceny są niższe niz gdzie indziej?
Nie twierdze, ze sklda obietnice bez pokrycia, poprostu niepowazna jest ta konspiracja.Tomek Koko napisał:haha no myśle ze jak sie składa oficjalnie taka propozycję to trzeba byc konsekwentym, poza tym nie posądzam kikiego o składanie ofert bez pokrycia.![]()
Dzieki za opinie. mam zamiar kupic lcd i raczej bedzie to sklep interentowy. Jednak troche boje sie wydac "wirtualnie" 5000 dlatego chiałbym kupic u sprawdzonego sprzedawcy.Rob_Maczug napisał:Witam,
Mało tu zabieram głos , ale za to dużo czytam.
Bardzo polecam Kikiego, mam od niego już plazmę,lcd,kamere i dvd z hdmi.
Pewnie dalej będą korzystał z jego ofert, bo są bardzo dobre i do tego fachowo się jest poinformowanym o sprzęcie.
Jest to solina firma i cała ekipa, choc zdarzają się małe niedociągnięcia , które owszem są prostowane, tylko zajmują niepotrzebnie czas.
Na dobrą cenę można u niego liczyć, a jeśli mże być ona jeszcze lepsza to pomysł mi sie podoba.. Firma sprawdzona i rzetelna , więc obaw nie mam.
Rozumiem ze te ceny u Kikiego maja niewiele wspólnegoz cenami na e-panasonic? Bo tam sa przeciętne.Falubaz napisał:od tygodnia posiadam 37GE1E, zakup w Loco ( kiki).
Polecam, cena bardzo dobra, bezproblemowo....
A ja przyznam szczerze ze nie dokońca rozumiem taka politykę. Jeśli bym miał tani towar to bym sie reklamował.No chyba, ze chodzi o to iz jeden moze zapłacic wiecej i sie nie targuje drugi targuje sie bardziej i kupi taniej. A tak gdyby była znana najniższa cena to wszyscy by chcieli za tyle kupic.Judash napisał:A teraz nikt pary z ust nie pusciWszyscy lojalni sa
![]()
Tomek Koko napisał:A ja przyznam szczerze ze nie dokońca rozumiem taka politykę. Jeśli bym miał tani towar to bym sie reklamował.No chyba, ze chodzi o to iz jeden moze zapłacic wiecej i sie nie targuje drugi targuje sie bardziej i kupi taniej. A tak gdyby była znana najniższa cena to wszyscy by chcieli za tyle kupic.