studius napisał:Przedwczoraj był u mnie kolega, opinia była taka że to jest najlepszy obraz w SD jaki widział na plazmach i LCD. A widział naprawdę wiele.
A to wszystko z analogowej kablówki.
@Masta - chyba nie tylko czytał testy...
studius napisał:Przedwczoraj był u mnie kolega, opinia była taka że to jest najlepszy obraz w SD jaki widział na plazmach i LCD. A widział naprawdę wiele.
A to wszystko z analogowej kablówki.
kocur75 napisał:to ja moze na temat dla odmiany. wytlumaczcie mi ludzie roznice pomiedzy toshiba 52" z a zf. wizualnie i podstawka sie rozni to wiem. ale co dalej. matryca ta sama. elektronika - jakie roznice? jakie roznice w opcjach? czy te 100Hz inaczej dziala?zalezy mi na pilce noznej i nie wiem ktory wybrac. (plazme pioneera juz mam - teraz chce lcd).
Dio napisał:Stusius, przepraszam że wtragnę w waszą uroczą aczkolwiek bezsensowną dyskusję o wyższości Kuro nad ZF'ką, ale mam zasadnicze pytanie:
Po co tak Ci na Full HD zależy skoro glównie oflądasz SD???
Jeśli glównie oglądasz SD, to powinienes mieć JVC 80'tkę.
pener77 napisał:Kiki a moze zrobisz porównanie tych dwóch modeli czyli. 40ZF355 i 42Z3030, to rozwiałoby wiele wątpliwości, a chetnych na te porównanie napewno nie brakuje. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na porównanie
Co do DG/G to spotkałem się z dwoma wyjaśnieniami - jedno, że to kolor podstawki a drugie, że rynek docelowy. Według mnie prawidłowe oznaczeniem wszystkich modeli jest D. G zostało dołączone przez niektórych sprzedawców dla oznaczenia koloru podstawy (Grey-szary) z tym, że z tego co wiem innych kolorów nie ma.kocur75 napisał:...
a czym sie rozni D od DG? bo juz nie mam sily szukac...kolor podstawki?
oraz w wawie gdzie mozna zobaczyc 52z3030?bo tak przy okazji zagladam do elektronicznych i nie widzialem....bo wizualnie musze to zobaczyc. i chetnie bym zobaczyl jak dziala podstawka obrotowa (bo taka ona jest prawda?)
...
a jak z glosnikami? z i zf maja to samo?
Lech100 napisał:Moze dzisiaj SD a jutroHD