Jacek Szpak
New member
Witam jestem na tym forum pierwszy raz i chciałbym prosić o pomoc w wyborze amplitunera.
Mój wybór padł na yamahe rx-v473, ale nie wiem czy to dobry wybór a chciałbym kupić amplituner do 2000zł do oglądania w 90% filmów.Wczesniej kupiłem yamahe yaz-101 ale nie jest to porywający sprzęt który fajnie prezentuję się wizualnie pod telewizorem i nie ma wszedobylskich kabli i to wszystko z plusów tego sprzętu.
Próbuję stworzyć jakiś zestaw kina domowego a mianowicie.
Mam TV LG 32LW570S-ZD
odtwarzacz Blu-ray SAMSUNG BD-E6300 który właśnie do mnie jedzie kurierem.
No i brakuje mi głośników bo mam wspomniany wcześniej soundbar i ampiltunera.
Siedzę i czytam różne recenzje sprzętów i niby wszystkie są naj i tak minęło dwa dni przed kompem.
Może ktoś ma jakiś pomysł na amplituner i głośniki.Wcześniej miałem głośniki Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System THX 505W i były jak dla mnie fajne tylko te kable przeszkadzały mojej drugiej połówce i zdecydowałem się na soundbar yamahy i czar prysnął.
wkradł mi się błąd ten soundbar to yamaha yas-101.
zapominałem dodać że mój salon jest połączony z jadalnią i ma 20m2.
Mój wybór padł na yamahe rx-v473, ale nie wiem czy to dobry wybór a chciałbym kupić amplituner do 2000zł do oglądania w 90% filmów.Wczesniej kupiłem yamahe yaz-101 ale nie jest to porywający sprzęt który fajnie prezentuję się wizualnie pod telewizorem i nie ma wszedobylskich kabli i to wszystko z plusów tego sprzętu.
Próbuję stworzyć jakiś zestaw kina domowego a mianowicie.
Mam TV LG 32LW570S-ZD
odtwarzacz Blu-ray SAMSUNG BD-E6300 który właśnie do mnie jedzie kurierem.
No i brakuje mi głośników bo mam wspomniany wcześniej soundbar i ampiltunera.
Siedzę i czytam różne recenzje sprzętów i niby wszystkie są naj i tak minęło dwa dni przed kompem.
Może ktoś ma jakiś pomysł na amplituner i głośniki.Wcześniej miałem głośniki Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System THX 505W i były jak dla mnie fajne tylko te kable przeszkadzały mojej drugiej połówce i zdecydowałem się na soundbar yamahy i czar prysnął.
wkradł mi się błąd ten soundbar to yamaha yas-101.
zapominałem dodać że mój salon jest połączony z jadalnią i ma 20m2.
Ostatnio edytowane przez moderatora: