Tak się składa, że jakiś czas temu przez około rok czasu męczyłem się z playerem Xtreamer Prodigy. Była to czarna wersja z DVB-T. Player jeden z droższych na rynku - kosztował prawie tysiaka. Wyglądał też elegancko. Myślałem, że będzie to strzał w dziesiątkę i urządzenie już u mnie zostanie na stałe. Po roku czasu "zabawy" z tamtym urządzeniem mogę powiedzieć jedno: nawet wrogowi bym nie życzył użytkowania tego urządzenia. Urządzenie miało mnóstwo błędów w sofcie. Częste "zwisy" urządzenia, restarty, kompletny brak stabilności. Ja znalazłem dosłownie kilkadziesiąt błędów w sofcie (takich które widać "gołym okiem"), a przetestowałem może z 30% możliwości tego urządzenia. Przez kilka lat nie potrafili tego naprawić, albo mieli to w szerokim poważaniu. Doszło do tego, że zarejestrowałem się na ich forum i zacząłem im wytykać te błędy w sofcie które znalazłem - to mnie zbanowali.
To mnie uświadomiło w jednym - trzymać się jak najdalej od tej firmy. Ostatnio czytałem opinie o ich najnowszym odtwarzaczu SideWinder 4 - powtórka z rozrywki, jak bym czytał własną historię z modelem Prodigy.
W przypadku wersji 4K pewnie będzie podobnie, także przestrzegam...
To mnie uświadomiło w jednym - trzymać się jak najdalej od tej firmy. Ostatnio czytałem opinie o ich najnowszym odtwarzaczu SideWinder 4 - powtórka z rozrywki, jak bym czytał własną historię z modelem Prodigy.
W przypadku wersji 4K pewnie będzie podobnie, także przestrzegam...