Jasne ... zamieniłeś Xtreamera na mini PC'ta, to nie dziwne że wszystko działa.matias2004 napisał:To tak celem informacji dla nowych użytkowników, aby przekalkulowanli za i przeciw, gdzie zamawiać X'a Dzisiaj
Po co ten płacz , gosciu z linka nie doczytał po prostu , wysyłka kosztuje kilkanascie zlotych , życzą sobie wysyłke tylko pocztą , za wysyłkę zwracaja pieniadze jak do nich dojdzie , ale nowy sprzet wysylaja natychmiast , po otrzymaniu mejlem pdf skanu kwita z poczty.
kalkulacja jest prosta gdzie zamawiac , u konikow + 100 zl i problem z niejasnymi zasadami sklepu + zasady producenta + kodeks handlowy + prawa dziecka rekojmia i cholera wie co jeszcze.
Przerabiałem ostatnio zwrot x i fakycznie zmienili zasady regulaminu , ale tylko dlatego ze uczciwi inaczej wysylali reklamacje a sprzet niby uszkodzony pchali bez anteny , zasilacza i pilota , gdyz "uszkodzony" x producent zostawial u klienta na pamiatke.
Tak czy inaczej dałem X`a do ludzi i mam teraz asrock ion330ht , jaka zajebista ulga , wszytko dziala , radia szmery bajery , jakosc odtwarzania muzyki duzo lepsza i w ogole inne zycie.Polecam.
Tylko do tego ION'a potrzeba jeszcze dokupić system.