Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Odpalanie gierek z Game Pass bez instalacji (przez chmurę).

"Microsoft obiecał, że integracja xCloud pojawi się na wszystkich konsolach Xbox do końca roku, co oznacza, że ​​Xbox One będzie mógł ostatecznie streamować ekskluzywne gry Xbox Series S/X, takie jak Microsoft Flight Simulator i The Medium."

Podobno finalnie ma śmigać na 4xRTX 3090,bez żadnych opóźnień ;)
[youtube]Gayx81jQRJs[/youtube]

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mówisz, że 10/10?
Ograłem już wszystkie tryby, łącznie ze szkoleniem i testowaniem broni.
Daj linka gdzie można głosować na grę roku, ja już mam swojego faworyta ; )

Jakby ktoś kiedyś pytał, co zawsze mam na myśli pisząc "model sterowania/strzelania", to niech odpali Halo, bo to jest właśnie dla mnie wzorzec i punkt odniesienia. Nie da się już tego lepiej zrobić na padzie.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No tak, w sumie jak 90% gier na czele z FarKraj ; )
Tyle, że ja nie pisze o multi, a sterowaniu i satysfakcjonującym strzelaniu.
Dla mnie to podstawa w takich grach, ma być przyjmie i cieszyć, a o fabułę jestem spokojny. W większości jest męczarnia, dużo marketingu i show, a celowanie leży i kwiczy. Czyli taki NFS, wszystko pięknie, po za samą jazdą.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
No tak, w sumie jak 90% gier na czele z FarKraj ; )

Co ty gadasz? Przecież każda gra Ubi to unikat. Zawsze nowe mapy, genialna historia bez schematów itd. ;D

FC Primal miał mapę, która wyglądała prawie jak z FC4. Historia to też zawsze to samo, zły gość którego musisz pokonać. Tylko, że... Mam to gdzieś :D Lubie tę serię, więc czekam z niecierpliwością na FC6.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
W GP ma być? Za kolorowe to i dziecinne ; )

Graficznie cieszy oko.Trasy też są fajnie zaprojektowane,ale średnio mi podchodzi to sterowanie.
Co do Game Pass,to naliczyłem już 405 gier i same nowe kozaki ;)
Może niedługo wrzucą Lost Judgment,bo są tam wcześniejsze części...
Lubie tę serię, więc czekam z niecierpliwością na FC6.

Mówisz,że serducho mocniej bije ? :-D
https://yourcountdown.to/far-cry-6

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Bez przesady :D Będę w co miał grać wieczorami i tyle. Taka lipa była z grami przez ostatnie miesiące to nie ma co się dziwić, że człowiek czeka na "swoją" grę.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
W betę nowego Battlefielda mogą grać już osoby, które zamówiły go przedpremierowo, oraz członkowie EA Play (czyli również abonenci Xbox Game Pass Ultimate).
Otwarta beta ruszy 8 października o 9:00.
Pliki gry pobrać można już w tym momencie.

No to za miesiąc jeździmy :D
[youtube]uySw0--EQzA[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jutro mają wrzucić.
Seizo mówi,że bez pieluchy nie podchodź :grin:
visage-xbox-game-pass.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pograłem chwile w nowego Battlefielda online.
Jak FarCry będzie co najmniej tak dobrze wyglądał, to będzie więcej jak dobrze.
Te tekstury już są tak podbite, że mi w zupełności wystarczy, a to online i beta, ciekawe jak to będzie wyglądać w singlu. PC faktycznie już chyba nie ma sensu.

Do góry