Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Piramida tylko trolluje :D

Pozatym tak bardzo Ci pad nie podszedł, że ciągle na PC grasz? Ja ostatnio się pozbyłem dużego PCta na rzecz szybszego i 10 mniejszego kompa i kupiłem Zotac Magnus One. Sprzedałem GTX 3060 i reszta wyszła prawie za darmo. Wymieniłem chłodzenie i wszystkie wentylatory na Noctua i jest niesłyszalny. Do gier tylko konsole ;)
7212c016b5c157cfc3e78f0b901b89ed.jpg

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Za stary jestem na gry, jakos nie chce mi sie grac.
Jeszcze tego assassina czy CODa na kompie bym zagral, gram jeszcze troche w LoLa ale to tez od weekendu do weekendu. Pad od konsoli nie moja bajka.

Fajny PCecik. Do pracy biurowej i jako odtwarzacz sieciowy pewnie by sie spisal. Reszte i tak czlowiek robi na Smartfonie.

Masz dojscie do kart graficznych? Bede potrzebowal 12 sztuk :)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Za stary jestem na gry, jakos nie chce mi sie grac.
Jeszcze tego assassina czy CODa na kompie bym zagral, gram jeszcze troche w LoLa ale to tez od weekendu do weekendu. Pad od konsoli nie moja bajka.

Fajny PCecik. Do pracy biurowej i jako odtwarzacz sieciowy pewnie by sie spisal. Reszte i tak czlowiek robi na Smartfonie.

Masz dojscie do kart graficznych? Bede potrzebowal 12 sztuk :)

Nie mam niestety dostępu do żadnych kart. A komp nie tylko do pracy biurowej się nadaje. Siedzi tam Intel i5 10400, 16GB RAM, 2x SSD NVMe, karta sieciowa 2,5Gb/s, zasilacz 500W Platinium i GTX 3060,którego opchnąłem. Wnętrze też jest fajnie zaprojektowane.

Jak wyjdą jakieś RTSy kiedyś to dokupię GPU i będzie można pograć na nim.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
U mnie śmiga,pograłem trochę w Mario i Contrę :grin:

Widziałem też Chernobylite,ale pobawię się dłużej po zapowiedzianej,darmowej aktualizacji na obecne konsole.

Largo-W

Member
Powoli się zastanawiam czy Xbox nie kupować mając PS5.
Są 3 duże funkcjonalności do przodu:

* VRR
* Tryb ciemny
* Dolby Atmos + Vision

O ile Atmos jest zastąpiony Tempest Engine to tych strat w tej może być kolejności, nie da się wybaczyć Sony.
Opłaca się dokupować kolejną konsolę? W większości Exclusive Sony ogrywam, więc gry raczej nie przemawiają na korzyść, może Bethesda strata będzie uciążliwa (Exclusive Doom).

Będę wdzięczny za konkretne argumenty.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Skoro gry nie przemawiają, to jaki sens?
Ja nie wyobrażam sobie nie mieć dwóch konsol, ale głównie z uwagi na exy.
Sony ma swoje, XB swoje. Za jakiś czas pojawi się Halo, Forza, już jest MFS2020.
Wszystko za free w ramach GP, ale jak Cie takie pozycje nie interesują, to po co?
Dla Atmosa? Nie warto. Warto natomiast dla GP, czy wspominanych exów.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No będzie tych exów/czasowych exów trochę,a nie 2 czy 3,jak w poprzedniej generacji ;)
Ciekawe,czy wyrobią się ze Stalkerem do kwietnia...

P.S.
O której wrzucisz jutro te Hot Wheelsy ? ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W GP ma być? Za kolorowe to i dziecinne ; )
W GTA5online pełno takich tras powprowadzali, jakieś wycudowane kolorowe trasy, zamiast jazda tylko po mieście jak kiedyś. Dużo się pozmieniało, na minus. Dziwny trend, mam nadzieję, że w GTA6 nie pójdą tą drogą.

Wolałbym już to:

[youtube]yNxZNLdAXd4[/youtube]

Do góry