Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Petarda jest, atrakcja za atrakcją. Ciężko się przebić.
Co chwilę jakies występy, wczoraj/dziś 22.00 na płycie jacyś magicy z teatru na całej płycie rynku z ogniami, cuda na kiju tam wyprawiają.
Jak wychodzę na 2-3h na rower/hulajnoge, to po powrocie czuję się jakbym wrócił z wakacji.
Jak nie lubisz tłumów, to nawet się nie pakuj na weekend, bo teraz wakacje i od groma wszystkiego, mi to akurat pasuje :)

Fajnie jakbyś miał rowery/hulajnogi, zupełnie inaczej można oblecieć atrakcje, można polecieć ścieżką spod Wawelu przy samej Wiśle i statkach do Areny Kraków, tam też tłumy i pikniki/imprezy, nonstop muza na telebimach, albo z Rynku polecieć na Błonia, z buta się nachodzisz.

Jakbyś był w niedzielę, to giełda elektroniczna z ciekawości chociażby, albo giełda staroci w centrum pod hala targową.
Duzo fajnych miejscówek, jak ich nie znasz, to będziesz się bujał tylko po rynku.

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Fajnie jakbyś miał rowery/hulajnogi, zupełnie inaczej można oblecieć atrakcje, z buta się nachodzisz.

Ja z tych "slim" fat, co to sportu nie lubia. No i z dzieciakami 4 i 6 lat. Urlop gdzies pojechac trzeba na odczepnego, dla swietego spokoju. Za granice to tak "nijak" problemy se robic. A pomyslalem o Krk, wieliczka moze cos jeszcze. Ze 4 - 5dni.
Napewno mniej ludzi niz nad morzem.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie chodzi o sport, a szybkie przemieszczanie.
Po co do Wieliczki, do kopalni?
Czy mniej ludzi jak nad Morzem, nie sądze.
Wejdz sobie na www.webcamera.pl tam wybierz Kraków i masz kilka kamer live, będziesz widział ile ludu, teraz nawet 2 imprezy na rynku, po jednej i drugiej stronie płyty, zobacz co się dzieje. Tysiące ludzi, a gdzie reszta uliczek...

darmowy hosting zdjęć na aukcje

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Sam byłem w Krakowie z 5 razy. Zwiedzanie + pubbing. Ostatni raz dobre 5-6 lat temu. Potem odkryłem Brno i tam się udaje na pubbing :D Klimat 100x lepszy, nie tak wypchany tłumami. Lepsze piwo i ludzie. Do Krakowa długo nie zawitam ponownie :D

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Sam byłem w Krakowie z 5 razy. Zwiedzanie + pubbing. Ostatni raz dobre 5-6 lat temu. Potem odkryłem Brno i tam się udaje na pubbing :D Klimat 100x lepszy, nie tak wypchany tłumami. Lepsze piwo i ludzie. Do Krakowa długo nie zawitam ponownie :D

No ja ci powiem ze krk mnie zdziwil czystoscia. Bylo swietnie. Mieszkam niedaleko morza wiec baltyk se daruje. A zakopane napewno zapchane w cholere.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolo,widzę,że znowu wcześnie wstałeś ;)
[youtube]ptcgWOufhhw[/youtube]

[youtube]o1igaMv46SY[/youtube]

Może jutro się sprawdzi "demo" ;)
[youtube]5odD-KXvb00[/youtube]

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Piramida też już masz Stalker 2 i FH 5? :D
81f03fa1b069d3369088fb82dc543cd9.jpg

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Taa :D Pobrało się jakieś 200MB, reszta w dniu premiery. Dziwna akcja, ale ogólnie spoko opcja. Nie trzeba pamiętać, tylko z automatu się ściągnie.

Do góry