Dobre, dobre, strażnik pilnuje i już odlicza ; ) Długo jeszcze ? ;)
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 8, 2020 #241 armanig napisał: Dobre, dobre, strażnik pilnuje i już odlicza ; ) Kliknij aby rozwinąć... Długo jeszcze ?
armanig napisał: Dobre, dobre, strażnik pilnuje i już odlicza ; ) Kliknij aby rozwinąć... Długo jeszcze ?
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Październik 11, 2020 #245 kuba378 napisał: Ciekawe czy w terminatorku baterie wytrzymają Kliknij aby rozwinąć... Tak na marginesie, to 5 lat już w jednym działają. Oczywiście, bez załączonego podświetlania. W każdym bądż razie, nie wylały ; ) Trzeba zmienić.
kuba378 napisał: Ciekawe czy w terminatorku baterie wytrzymają Kliknij aby rozwinąć... Tak na marginesie, to 5 lat już w jednym działają. Oczywiście, bez załączonego podświetlania. W każdym bądż razie, nie wylały ; ) Trzeba zmienić.
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Październik 11, 2020 #246 Tak się robi reklamy, majstersztyk. [youtube]AsA0ISftTVk[/youtube]
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 11, 2020 #247 Średnio przepadam za Kaluuya,ale jak będzie jakaś fajna oferta na Series X + Cyberpunk,to może się skuszę
Średnio przepadam za Kaluuya,ale jak będzie jakaś fajna oferta na Series X + Cyberpunk,to może się skuszę
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 12, 2020 #248 Armanig,może któraś to Twoja Podobno wziąłeś też OLEDA z HDMI 2.1 do 4K/120 w COD
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Październik 12, 2020 #249 To jak już dorwałeś robotę w Amazonie, to odłóż, że jedną dla mnie ; )
K kaminskakl Active member Bez reklam Październik 12, 2020 #251 Konsole już na magazynie, a tu aż miesiąc do premiery...
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 12, 2020 #252 Jak chcesz,mogę Ci załatwić wcześniej Limited Edition
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 12, 2020 #254 Ja w ogóle jestem ciekawy co oni wymyślą za jakieś 3 lata. Kolejną połgenerację ? To gdybym teraz wziął dwie konsole i za trzy lata kolejne dwie,to zrobiłyby się już 4 w przeciągu 3 lat... Trochę dużo.
Ja w ogóle jestem ciekawy co oni wymyślą za jakieś 3 lata. Kolejną połgenerację ? To gdybym teraz wziął dwie konsole i za trzy lata kolejne dwie,to zrobiłyby się już 4 w przeciągu 3 lat... Trochę dużo.
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 12, 2020 #256 Widownia po lewej stronie,jak żywa (9:20 sek.)
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 12, 2020 #258 W COD przy 120 FPS,nie będzie przeciwników
Piramida Well-known member Bez reklam Październik 12, 2020 #259 Piramida napisał: To widzimy się o 23:00 w bramie Kliknij aby rozwinąć... Widzę,że już jesteś w chacie https://youtu.be/WbFDicTCGpk
Piramida napisał: To widzimy się o 23:00 w bramie Kliknij aby rozwinąć... Widzę,że już jesteś w chacie https://youtu.be/WbFDicTCGpk
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Październik 13, 2020 #260 Nie oglądam, nie ma co sobie psuć wydarzenia. Tvmania napisał: Graficznie to jest dramat Kliknij aby rozwinąć... Na PS lepiej nie będzie.
Nie oglądam, nie ma co sobie psuć wydarzenia. Tvmania napisał: Graficznie to jest dramat Kliknij aby rozwinąć... Na PS lepiej nie będzie.