Wymiana Harman Kardon AVR 360 na AVR 161

Bonaventura

New member
U mnie w avr 171 ta zaślepka jest, zapewne będzie też i w avr 161. Ale nie licz, że jest funkcjonalna i wygodna w użyciu. Ja po pierwszym jej wyjęciu już jej nigdy nie zamontuje. Trzyma się to to na słowo honoru, niewygodnie się zdejmuje a jakość wykonania tego elementu woła o pomstę do nieba.

samfisher74

New member
Być może nie będę z niej korzystał , ale nie ukrywam że przedni panel w avr 70 bez tej przykrywki wyglądał " tak sobie " ,i wolał bym żeby jednak była w zestawie . Już jestem po telefonie do ********* i wyslą mi sprzęt w poniedziałek kurierem ,mam nadzieje że na wtorek będę go miał w domu .

Borixon

Active member
Bez reklam
Ja ściągam klapkę często i nie widzę tu żadnych niedociągnięć. Tyle że trzeba ją odłożyć na bok a nie opuszcza się np....

samfisher74

New member
Avr 161 już w domu , wczoraj wieczorem go podłączyłem , jest polska instrukcja trochę pomaga . A do was mam pytanie , do którego wejścia hdmi najlepiej podłączyć dekoder kablówki ? ja podłączyłem pod wejście nr 1 oznaczone dodatkowo MHL IN ... co to jest ? nie wiem . Pozostałe wejścia , sa oznaczone hdmi 2, hdmi3, hdmi4 itd. nie ma opisu które jest do czego , dopiero po wejściu w menu ( angielskie) jest opisane które wejście jest do jakiego nadajnika i np. wejście hdmi3 słuzy do podłączenia CAB/SAT , właśnie o tym wejściu myślałem żeby do niego podłączyć dekoder kablówki , dobrze myślałem ? Jedna wada od razu na początku , podłączyłem kabelek od internetu , ustawienia auto , i nie które stacje radiowe na vtuner nie działają , pojawia się napis connecting i nic więcej ( czekałem około 15 sek ) . Dzisiaj "siądę" do niego tak konkretnie , i napisze więcej a wy mi napiszcie co to jest to MHL IN i czy może być tam podłaczonu dekoder kablówki

Baltazar Gąbka

New member
Bez reklam
Avr 161 już w domu , wczoraj wieczorem go podłączyłem , jest polska instrukcja trochę pomaga . A do was mam pytanie , do którego wejścia hdmi najlepiej podłączyć dekoder kablówki ? ja podłączyłem pod wejście nr 1 oznaczone dodatkowo MHL IN ... co to jest ? nie wiem . Pozostałe wejścia , sa oznaczone hdmi 2, hdmi3, hdmi4 itd. nie ma opisu które jest do czego , dopiero po wejściu w menu ( angielskie) jest opisane które wejście jest do jakiego nadajnika i np. wejście hdmi3 słuzy do podłączenia CAB/SAT , właśnie o tym wejściu myślałem żeby do niego podłączyć dekoder kablówki , dobrze myślałem ? Jedna wada od razu na początku , podłączyłem kabelek od internetu , ustawienia auto , i nie które stacje radiowe na vtuner nie działają , pojawia się napis connecting i nic więcej ( czekałem około 15 sek ) . Dzisiaj "siądę" do niego tak konkretnie , i napisze więcej a wy mi napiszcie co to jest to MHL IN i czy może być tam podłaczonu dekoder kablówki
Musisz zmienić sygnaturę jak już w domu AVR-161.

samfisher74

New member
Dzisiaj chciałem zaktualizować soft amplitunera , i nic z tego nie wyszło . Podobno muszę pliki aktualizacji zapisac na pendriva i dopiero wtedy aktualizować , a ja nie wiem z kąd mam ta aktualizacje pobrać

Do góry