wyjścia a najlepsza jakość dźwięku

gatar

Active member
Bez reklam
Ja nie lubię urządzę typu 2w1 (np. Twój "amp').
Jeśli masz kasę i lubisz kupować (ja także lubię, ale chyba mniej :) )
to kup dobry amplituner. Konieczny warunek ogranicz liczbę urządzeń.
Zostaw 1 najlepszy napęd DB ,resztę urządzę, sprzedaj, schowaj, ale nie podłączaj. Wskazanym byłoby do ampa kupić jakieś porządne głośniki. Nie wiem czy masz miejsce. Tego Geniusa to ew. zostaw sobie do komputera, jeśli używasz.

spinacz66

New member
Bez reklam
w tych instrukcjach co ja mam sprzęt jest tabela na wszytkie rozdzielczości złącz i we wszytkich jest napisane jak byk specialnie jeszcze sprawdzałem teraz component 480p/ntsc i 576p pal(progresiv) na component/cvbs czyli kompozyt dla tego mam ustawione na 576p więc pytam czy mogę ustwaić na 1080p dokładnie chodzi o model ferguson ariva Hdplayer 150dvd po on ma pełny odczyt plików dvix/xvid/mkv w hd i manipulacją w napisy

bluray

Banned
HD Audio (dtsMA czy DOLBY TrueHD ) wymaga dużego transferu danych między źródłem a wzmacniaczem. Nawet 7-8 Mbps.
Nie jest możliwe przesłanie takiego strumienia po kablach opty i coaxial z uwagi na ograniczenia tej technologii.

Słuchając HA Audio różnica na korzyść HDMI tym bardziej słyszalna im wyższej klasy mamy nagłośnienie.
Nie mniej ważne jest testowanie na najlepiej zrealizowanych materiałach muzycznych typu BD Davida Fostera.
Ja używam wyłącznie HDMI.

Ostatnia edycja:

spinacz66

New member
Bez reklam
O Audo HD zostało wszytko wyjaśnione i koniec tematu o tym pytałem o component teraz

Ostatnia edycja:
Do góry