Hehe.Ok dzięki, fajna masz prace. Na forum pracujesz ???
HDD to zapewne tylko i wyłącznie oznaczenie dla informacji ze można tam podłączać bez obaw dyski, i takie złącze ma większą wydajność prądową i jest tam 1A a nie 500 ma.
A widzisz a tego nie zauważyłem.Bali, ale do tego Pionka, do którego wrzuciłem link też można kolumny podłączyć, są też niższe, tańsze serie
Zastanawiam się co byłoby lepszym wyborem.
- Mega kombajn do wszystkiego jak choćby oppo czy tą kwotę rozbić kupić osobno bluray i osobno Cd-ka z możliwością streamowania przynajmniej czytania flac i dsd z pendrive'a?
Przecież masz bd, to po co kupować następny.
Obstawiam na multi 105D
1 Niezły dac
2 Niezły cedek
3 Świetny BD z procesorem Darbee
3 Niezły Streamer-sieciowiec
4 Pre amp
Finalnie aby złożyć podobnej jakości zestaw osobno trzeba jednak wydać trochę więcej
Sprzedaj BL i Oppo 103D zakup i masz problem z głowyPanowie tak się zastanawiam nad optymalnym rozwiązaniem i zaczynam się powoli przekonywać do opcji z wykorzystaniem DACa.
Pytanie czy wykorzystując mo bluray jako trnsport i dokładając jakiegoś DACa (najlepiej z obsługą dsd) da się stworzyć takie combo, które zagra lepiej lub podobnie jak wspomniane Oppo?
Bo choć oppo - obecnie to jedny taki kombajn który obsłuży wszystko na czym mi zależy ale skoro mam Bluray to po co się dublować?
Nasze bd nie nadają się do wykorzystania jako transport do dacaPanowie tak się zastanawiam nad optymalnym rozwiązaniem i zaczynam się powoli przekonywać do opcji z wykorzystaniem DACa.
Pytanie czy wykorzystując mo bluray jako trnsport i dokładając jakiegoś DACa (najlepiej z obsługą dsd) da się stworzyć takie combo, które zagra lepiej lub podobnie jak wspomniane Oppo?
Bo choć oppo - obecnie to jedny taki kombajn który obsłuży wszystko na czym mi zależy ale skoro mam Bluray to po co się dublować?