zgodnie z tym co pisalem wczesniej wczoraj przyjechal pioneer 5090H do moich rodzicow. juz minelo troche czasu takze moglem sie juz pioneerem pobawic
wykonanie - wiadomo - praktycznie idealne i na bardzo wysokim poziomie. sam montaz podstawy i glosnikow byl bardzo prosty - az sam sie zdziwilem, ze az tak. obraz... bardzo ladny nie moge miec zastrzezen. ale- czern jest lepsze w philipsie i jest to zauwazalne. nie mam bezposredniego porownania (phil jest w lublinie a pion w kielcach) ale z cala pewnoscia moge stwierdzic po filmie '300', ze czern jest lepsza wlasnie w philipsie.
po zabawie z tym tv tylko potwierdzilem sam przed soba, ze kupno phila bylo idealne dla mnie.
pionek dla rodzicow lepiej sie sprawdzi (idealna sala do kina domowego z bdb askustyka i do tego calkowicie zaciemniona) - rodzicie ogladaja tylko dvd/br a maja jeszcze 2 tv do ogladania zwyklej tv badz cyfry
pioneera dostalem od firmy ********* tak jak ostatnio philipsa i naprawde goraco moge polecic ta firme- wszystko perfekcyjnie, ceny bardzo dobre, nie zlewanie klienta - ogolnie bardzo dobry kontakt i wlasny transport (co mnie bardzo cieszy bo jakos nie chcialbym oddawac tv kurierowi z dhlki)