tv juz od jakiegos czasu jest u mnie ale musialem sie chwile nim pobawic wybaczcie

na razie za wiele nie moge powiedziec gdyz podlaczony jest do zwyklej anteny - ale o dziwo jestem zaskoczony jakoscia obrazu sd. bardzo dobry - w bezposrednim porownaniu z samsungiem seria 6 wypada duzo lepiej. niestety nie mam tutaj (nie jestem u siebie w domu) ani mozliwosci podlaczenia po hdmi odtwarzacza br ;/ dopiero w domu, gdzie bede za okolo tydzien bede mogl zdac pelna relacje i porownac do pansy.
poki co obraz sd bardzo dobry, dzwiek rowniez jak na mozliwosci telewizora. porobie popoludniu zdjecia i wkleje ich pare. poki co jestem zadowolony
jednynie co moge powiedziec o obrazie hd to to, ze w czasie konfiguracji tv pokazywane sa zdjecia w hd i wybiera sie te ktore sie bardziej podobaja (typowa kalibracja philipsa podobno). byly one bardzo dobrej jakosci, nawet przetestowalem czern calkowicie zaslaniajac rolokasety i czern byla ... czarna. nie swiecila szaroscia (a amblight byl wylaczony- calkowita ciemnosc) i nie widac bylo obszarow jasniej i ciemniej swiecacych. postaram sie to pokazac dzisiaj na zdjeciach (pokaze ramke tv przy 4:3) chociaz nie wiem czy moj apart bedzie w stanie to uwiecznic
jak macie jakies pytania albo zyczenia o specjalne zdj to piszcie - postaram sie je zrobic.
ps1: goraco polecam avpartner - pelen profesjonalizm
ps2: pan z avpartner powiedzial, ze jestem pierwsza osoba w polsce, ktora kupila ten tv i w sumie.. jest to calkiem mozliwe