Witam . Jaki tv 39 cali do pokoju 14 m2

klakierro86

New member
Witam. jak w temacie jaki byscie polecili tv 49 cali z wyzszej polki nie jakies marketowe badziewie. interesuje mnie obraz zeby byl juz w 4 K. 49 cali nie bedzie za duzo do takiego pokoju bo mam okolo 2,30 , 2,50 metra do tv z kanapy? Teraz mam tv 32 lcd samsung b651 bardzo fajny tv sluzy super nic sie z nim nie dzieje tylko troche za mały . Tv bede ogladał /gral na playstation na wprost i pod kątem. Tv mam z nc plus , czasem tez ogladne film z kompa lecz do grania uzywal bede monitora
Zalezy mi glownie na bardzo dobrym obrazie , dzwieku troszke mniej bo mam soundbar.
Z tego co czytam to dobre modele to
LG 49SK8500
PHILIPS 49PUS8303
Samsung UE49NU8072
Słyszałem ze Samsung ma slabe kąty widzenia i matryce 60 hz ale mam zaufanie do tej marki bo moj stary 32 calowy B651 sluzy juz dzielnie 9 lat i sie kompletnie nic z nim nie dzieje i obraz calkiem dobry
Co polecicie z tych telewizorow czy moze cos innego jakis Sony czy Toshiba? Czy jest sens kupywac drogi tv i tylko 49 cali ?
Nie zbyt sie znam w tym temacie dlatego chce uslyszec wasza opinie i odrazu gdzie najlepiej kupic w dobrej cenie tv . Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Z tych co podałeś to Albo Philips za 3150 zł albo LG ZA 3499 zł
Jak będziesz niebieski to masz jeszcze pakiet gratisów.

klakierro86

New member
na 49 calowym telewizorze nie bedzie widac widac roznicy miedzy 4k a full hd ?? 2.30 metra od kanapy do tv to nie za mało na telewizor 49 cali ?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nikt już nie produkuje dobrych modeli fullhd.
I po co się cofać w rozwoju?
Sprawdź tabele.
Wskazanie jest na minimum 55"

Do góry