klakierro86
New member
Witam. jak w temacie jaki byscie polecili tv 49 cali z wyzszej polki nie jakies marketowe badziewie. interesuje mnie obraz zeby byl juz w 4 K. 49 cali nie bedzie za duzo do takiego pokoju bo mam okolo 2,30 , 2,50 metra do tv z kanapy? Teraz mam tv 32 lcd samsung b651 bardzo fajny tv sluzy super nic sie z nim nie dzieje tylko troche za mały . Tv bede ogladał /gral na playstation na wprost i pod kątem. Tv mam z nc plus , czasem tez ogladne film z kompa lecz do grania uzywal bede monitora
Zalezy mi glownie na bardzo dobrym obrazie , dzwieku troszke mniej bo mam soundbar.
Z tego co czytam to dobre modele to
LG 49SK8500
PHILIPS 49PUS8303
Samsung UE49NU8072
Słyszałem ze Samsung ma slabe kąty widzenia i matryce 60 hz ale mam zaufanie do tej marki bo moj stary 32 calowy B651 sluzy juz dzielnie 9 lat i sie kompletnie nic z nim nie dzieje i obraz calkiem dobry
Co polecicie z tych telewizorow czy moze cos innego jakis Sony czy Toshiba? Czy jest sens kupywac drogi tv i tylko 49 cali ?
Nie zbyt sie znam w tym temacie dlatego chce uslyszec wasza opinie i odrazu gdzie najlepiej kupic w dobrej cenie tv . Pozdrawiam
Zalezy mi glownie na bardzo dobrym obrazie , dzwieku troszke mniej bo mam soundbar.
Z tego co czytam to dobre modele to
LG 49SK8500
PHILIPS 49PUS8303
Samsung UE49NU8072
Słyszałem ze Samsung ma slabe kąty widzenia i matryce 60 hz ale mam zaufanie do tej marki bo moj stary 32 calowy B651 sluzy juz dzielnie 9 lat i sie kompletnie nic z nim nie dzieje i obraz calkiem dobry
Co polecicie z tych telewizorow czy moze cos innego jakis Sony czy Toshiba? Czy jest sens kupywac drogi tv i tylko 49 cali ?
Nie zbyt sie znam w tym temacie dlatego chce uslyszec wasza opinie i odrazu gdzie najlepiej kupic w dobrej cenie tv . Pozdrawiam
Ostatnia edycja: