Ale to już było.........piniu82 napisał:mam pytanko czy mogł by ktos napisac na maila pełna oferte programowa n-ki poniewaz zastanawiam sie nad zmiana c+ na "n" piniu82@wp.pl z gory dzieki![]()

Ostatnia edycja:
Ale to już było.........piniu82 napisał:mam pytanko czy mogł by ktos napisac na maila pełna oferte programowa n-ki poniewaz zastanawiam sie nad zmiana c+ na "n" piniu82@wp.pl z gory dzieki![]()
Yezoo napisał:Czy jest juz moze znana data ogloszenia nazwy kanalu filmowego w ence? czy cos przegapilem?
bacradi napisał:Mam problem z retransmisjami meczów na n-sport. Mam ustawione w n-boxie tryb panoramiczny - rozsiągnięty i na wszystkich programach obraz sam się dopasowuje, jedynie na n-sport i jedynie na meczach! (obraz ze studia jest normalny) mam dwa paski po boku jakby wyswietlal sie format 4:3. Jak zmienię ustawienia w boxie na tryb zwykły to mecze są już na całym ekranie>
O co kamon????
GDA napisał:Niestety nie, jesteś zdany jedynie na to co usługodawca ci udostępni bez możliwości dodawania i kasowania programów
to jest ogromny MINUS aktualnie dlatego też dopóki nie zmieni się soft odbiornika nie zdecyduję się na "N-kę" z takim ograniczeniem
Goliat, kupiłem nkę w ubiegły piątek, więc możliwe, że mieszczę się w Twoich kryteriach nabywców pierwszych egzemplarzy. Jeśli chodzi o porównanie platform, to jeden czynnik jest dla mnie krytyczny - jakość odbieranego sygnału, tzn jakość oglądanej tv. I tu enka bije totalnie C+, którą mam również. Mało tego - powiem tak: dopiero zakup enki uspokoił moje sumienie, które wyło nieprzerwanie po zakupie dobrego przecież lcd Sharpa 9. Tydzień ustawiałem parametry lcdka, aby móc oglądać cyfrę, a i tak żona stwierdziła (i miała rację), że ten kisiel na twarzach aktorów czy prezenterów jednak nie jest fajny. Dopiero po zakupie enki i dłuuugiej walce z konwerterem, kiedy pokazał się obraz HD, ale i SD na normalnych kanałach, oboje z żoną stwierdziliśmy - istnieje jednak przyjemność oglądania tv na lcd. Więc odpowiadając na Twoje ostrzeżenie mówię tak - może kiedyś Cyfra czy Polsat wystartują z HD, ale i tak nie zmienią jakości pozostałych kanałów. Więc choćby z tego względu enka będzie pod względem jakości przekazu na najwyższym podium. PozdrawiamGoliat napisał:Nie piszę tego złośliwie ale po uspokojeniu najbardziej nagrzanych na N-Cuduważam że jednak jeszcze warto poczekać na prawidłowy rozwój (oby) N-platformy a także na odpowiedź Syfry no i niedocenianego Polszmatu .... gdyż popełnić błąd na latka łatwo....
Pozdrawiam.
Goliat napisał:Prawda jest taka że TVN zlecił pośrednikowi zamówienie sprzętu na Dalekim Wschodzie i wyszło to co wyszło (swoją drogą większych pilotów już nie było)
bojan62 napisał:Panowie jak sądze od 01-11-2006 zaczną brać abonament.
Platformę brałem ze wzgledu na kanały:
Discowery HD - jest
Discowery Historia - nie ma
Wojana i Pokój - nie ma
Kanał filmowy HD nie ma
pytam się wobec tego kiedy to dostanę .
Zna może ktoś odpowiedź czy może Listopad znowu za darmo . Jak oni chcą to rozwiązać.
PS.
Jak nie brali abonamentu za Październik mogli wszystko udostępnić dla klientów "n" a tak to narazie kicha.
Choć rozumie wasze rozgoryczenie to obawiam się że reklamacje na nic się nie zdają, nigdzie bowiem tych zapewnień na piśmie nie ma. W ulotce która dołączona była do umowy wyraźnie jest zaznaczone że premiery programów Wojna i pokój, Discovery Historia, TVP sport w LISTOPADZIE, VH1 w grudniu a pozostałe TVP tematyczne w roku 2007 o kanalele filmowym HD nie ma słowa.smoku666 napisał:kiedy ostatni raz (ok tygodnia temu) dzwonilem na partyline "N" to na moje pytanie o brakujace kanały odpowiedz była taka "do końca miesiaca wszystkie kanały beda juz dzialaly (w tym ten filmowy HD oczywiscie)
jak zadzwonilem do nich wczoraj, to rozmowa juz byla calkiem inna, a mianowicie juz nikt mi nie obiecywal ze do konca pazdziernika ruszy ten filmowy HD , a ze jego start bedzie gdzies w LISTOPADZIE-GRUDNIU
wiec pewnie przyjdzie nam poczekac troche....
jesli za listopad przyjdzie mi zapłacic pełny abonament, a brakujace kanały dalej nie będa działały to oczywiscie bede składał reklamacje... i wam tez tak radze
Czarny38 napisał:Choć rozumie wasze rozgoryczenie to obawiam się że reklamacje na nic się nie zdają, nigdzie bowiem tych zapewnień na piśmie nie ma.