kiki napisał:
witam
wow wow wow
Po to jest forum aby pisać jakie kto ma problemy. A jeszcze lepiej jak je rozwiazać.
Trochę użyłeś za dużo słów. Najlepiej żeby było jak w komunie . Cisza i buzia w kubeł. Konstruktywna krytyka jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła. Być moze ,ze te posty czyta nadawca i producent ,który oczekuje informacji - co poprawić aby być najlepszym na rynku.
Poczyta , poczyta i wie.
Tak zasiegają opinii - kreatorzy , sprawdzają jakie są oczekiwania rynku.
I realizują je...
Spokojnie.
W sprawie poruszania na forum problemów techniczno-sprzętowych zgadzam się w 100%. Warto również wspominać o problemach dystrybucyjnych "w terenie", bo faktycznie może to czasami pomóc usprawnić całą sytuację.
Chciałem jedynie bardziej zwrócić uwagę na bardzo przesadnie potraktowane niektóre sprawy przez niektóre osoby.Tak bardzo, jakby to czy jako pierwszy załapię się na boxa lub czy platforma ruszy w trzecim a nie w pierwszym dniu miało aż tak ogromne znaczenie jak wielka życiowa sprawa lub tragedia.
Tylko tyle. Cała reszta jest OK.
A o komunie i o tamtych czasach wydaje mi się że bym miał trochę więcej do powiedzenia. Właśnie takie paniczne rzucanie się na sklepy o ogłoszonej godzinie "W" po kawałek tunera, który raczej nie jest towarem pierwszej a nawet trzeciej potrzeby świadczy jedynie o tym, że ta komuna ciągle jednak siedzi w narodzie. Powierzchownie niby XXI wiek ale wewnątrz ciągle jeszcze kotłuje się rządza rwania w amoku tego co akurat rzucili na półki lub tego przy czym sztucznie i marketingowo zrobiono większe ciśnienie. Różnica tylko w tym, że teraz jest to tuner, plazma lub inne sprzęty np. w "super marketowej promocji"

a dawniej była to żarówka czy papier toaletowy.
Ja też będę kupował tą "n-kę". Jednak chcę to zrobić w bardziej normalny sposób i jednak poczekam sobie te kilka tygodni aż pierwszy szał minie i wszystko zacznie się sprawniej i normalniej kręcić.
Pozdrawiam