Na razie cicho i głucho , zero przecieków :kom:. Zastanawiam się czy ''Oni'' sami znają dokładnie projekt nowej platformy.
No i mamy odpowiedź.
Za to co mam obecnie z N-ki za 71zł, teraz musiałbym zapłacić 120zł!
Skandal. Wzrost ceny o 70%.
Nbox przez rok jak użytkuje nie sprawia problemu. A z nowym to jedna wielka niewiadoma, zwłaszcza ze nie ma jakis super hiper funkcji.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
krzysiek1980 nie możesz pozostać przy tym co masz! To jest właśnie najgorsze, musisz się zdecydować do końca kwietnia czy podpisujesz nową umowę czy rezygnujesz! Właśnie skończyłem dłuugą rozmowę z biurem obsługi. Jeżeli nie podejmiesz Ty decyzji do końca kwietnia to automatycznie zostaniesz przypisany do "promocji" jakią oni Ci zaproponują, ja jeszcze nie mogę uwierzyć w to co ten gość na infolini do mnie mówił. To jest dramat co oni proponują...
pierwsze słyszę że po wypowiedzeniu trzeba odczekać 3miechy,Krzysztof z kont masz takie info,jest w umowie?
Taki okres wypowiedzenia obowiązywał kiedyś w umowach na czas nieokreślony. W umowach promocyjnych rezygnujemy na koniec jej obowiązywania lub natychmiast, ale wtedy z opłatą karną za zerwanie umowyPunkt 2 nie do końca jest fajny, bo składając wypowiedzenie i podpisując drugą umowę trzeba chyba odczekać 3 miesiące,