Wielkie dzięki
odp 1wszystko jedno ,nie sprawdzają dochodów. odp 2.nie.odp 3.tak można dobrać multiroom.ale czy się wydłuża to nie wiem ,zadzwoń do BOK,odp4 e chyba nie.odp 5-rozbuduj nie pakiet a całą Polskę. pozdroWitam. Właśnie kupiłem tv i jestem na etapie wyboru operatora. Wstępnie najbardziej odpowiada mi enka, myślę jeszcze o cyfrze. Rodzice do czerwca mają jeszcze pakiet familijny w polsacie. Trochę żałuję, że nie załapałem się na tą promocję gdzie była dopłata 5 zł za nfilm do pakietu za ok 59 zł. Wstępnie szukam właśnie czegoś w tym przedziale cenowym, ew później bym wziął większy pakiet i multiroom jak rodzicom się umowa skończy. Rozważam też pakiet za 79 zł ze względu na kanały filmowe, ale nie wiem czy warto.
I tutaj mam kilka pytań:
1. Jestem studentem studiów dziennych, nie pracuję. Dodam, że chcę zapłacić cały abonament za umowę z góry. Czy mogę wziąć umowę na siebie czy muszę ją wziąć na rodziców?
2. Czy jeśli na tatę jest umowa na cyfrowy polsat to czy przysługiwało by mu jakaś zniżka z racji przejścia z tej sieci do enki? Jeśli tak to co można na tym ugrać chociaż tak teoretycznie?
3. Czy biorąc umowę powiedzmy np na 12 miesięcy (nieistotne) to czy w trakcie trwania umowy można zwiększyć pakiet i dobrać multiroom? Czy wtedy umowa się wydłuża o kolejne 12 miesięcy czy trwa do czasu końca obecnej umowy?
4. Czytałem o możliwości sprzedaży enki/fuzji. Czy wg Was opłaca się czekać np do końca roku z wyborem operatora? Czy też może będzie to podstawa do zerwania umowy/wyboru innej kiedy do tego dojdzie?
5. Czy jak enkę sprzedadzą to czy też będę mógł jakoś rozbudować pakiet czy zostanę z tym co będę miał teraz?
Mam pytanko do abonentow eNki, maja teraz nowa promocje z LCD za zlotowke 32'' Samsung 32D550 tylko trzeba podpisac umowe na 29 mies, dlatego się waham troche, powiedzcie czy to ryzyko czy eNka jest w porzadku i można brac?
Jak wygląda sprawa z zamawianiem tego tv?
Bo na stronie www nie widzę żadnych informacji, więc jak zamówić ofertę wraz w tv?
Jest cały czas.Nie no ta promocja była do wyczerpania telewizorówł…
Nawet nie chciało Ci się przeczytać wątku, do którego dajesz linka?Jest cały czas.
nbox HDTV recorder + aktywacja TURBO - 299zł
(...)
Więcej szczegółów najdziecie na : Telewizor za 1 zł... - Forum platformy n
Ja negocjowałem z N-ką przedwczoraj. Na początku uświadomiono mi, że nowe pakiety i ceny przy nich dotyczą nowych abonentów. Wiec się pytam czy dla długoletniego abonenta coś by mieli. Konsultant patrzy w system i mówi - płaci Pan obecnie 75 PLN, chce pan płacić mniej? Ja mówię że tak a o mi leje miodek i mówi no to płacic pan będzie 68 PLN i dorzucamy HBO i nfilm za free przez 12 miesięcy. Łaskawie zgodziłem się![]()
Ja tez dostałem taką propozycje,ale czekam na lepszą.
Rok temu ugrałem(ale musiałem wypowiedzieć umowę) abonament za 48zł +HBO+Nfilm przez 6mięsięcy free.
Ja tez dostałem taką propozycje,ale czekam na lepszą.
Rok temu ugrałem(ale musiałem wypowiedzieć umowę) abonament za 48zł +HBO+Nfilm przez 6mięsięcy free.
A jest szansa wywalczenia u konsultanta softu do turbo za free czy trzeba złozyc wypowiedzenie i poczekac na odpowiedz z działu utrzymania klijenta i wypowiedzenie mozna złożyc w APS czy trzeba wysłać listem poleconym?
Wątpię że dadzą Ci soft turbo bez wypowiedzenia,najlepiej złożyć w APS i najlepiej zrób kopię wypowiedzenia niech na niej da pieczątkę z datą i swym podpisem.
A jaki masz typ dekodera - CLRA?