Kup potestuj kto wie może trafisz a wtedy same oklaskiwitam zastanawiam sie czy kupic WD czy to! http://www.allegro.pl/item863601012_patriot_box_lepszy_od_wd_tv_live_tylko_6_sztuk.html
czyta iso
Patriot jest kopia Egreat EG-R1 oraz Ariva 110. Jestem ciekaw jak bedzie z supportem. Obecnie wydali beta firmware po 2 tygodniach od wprowadzenia odtwarzacza na rynek, ktore dodaje obsluge bd iso oraz hd dvd iso wraz z menu.witam zastanawiam sie czy kupic WD czy to! http://www.allegro.pl/item863601012_patriot_box_lepszy_od_wd_tv_live_tylko_6_sztuk.html
czyta iso
Witam!
Zastanawiam się właśnie nad zakupem dysku do WDeka.
I teraz - 3,5'' czy 2,5"? Chyba raczej 2,5" - mniej prądu zużywają chyba i są wygodniejsze w użyciu. Nie mogę się tylko zdecydować na konkretny model.
Po pierwsze nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi czy WDek ma jakieś ograniczenie co do maksymalnej pojemności dysku USB?
Myślałem o jakimś 500GB lub więcej, ale zależy mi żeby był szybki i niezawodny.
Polecicie coś?
U mnie to nie wystepuje. Ampli (5.1) podłączony optykiem, tv plazma panasonika S46 poprzez hdmi, ustawienie audio: digital. Żadnego opóźnienia sygnału.
Ktoś sprawdzał jak Live traktuje obrazy *.iso płyt Blu-Ray![]()
Czy odtwarza menu płyty![]()
Sam sobie odpowiem:
Live olewa menu, jak również i podział na chapter'y. Można więc spokojnie wrzucać na twardziela tylko ten jeden plik *.m2ts z filmem ... zawsze to jakaś oszczędność miejsca na dysku.
na moich 32" nawet ciężko zobaczyć różnicę między 720 a 1080 ... więc Ci nie odpowiem.czy mógłbyś napisać, czy jest [jakakolwiek] różnica pomiędzy dobrym 1080p x264 a nieskompresowanym blu-ray'em pod względem jakości obrazu?
Niestety nie ma takiej mozliwosci. Dlatego tez skreslilem WD TV z listy potencjalnych zakupow.Witam i mam pytanko odnośnie napisów. Czy jest możliwość zmiany koloru czcionki? (wolę nieco bardziej szarą od intensywnej białej).... i czy jest możliwość przesunięcia napisów nieco wyżej lub niżej?
Wciśnij RESET ...
A czy konkurencja w podobnej cenie oferuje takie funkcje?Napisał bartiko
Witam i mam pytanko odnośnie napisów. Czy jest możliwość zmiany koloru czcionki? (wolę nieco bardziej szarą od intensywnej białej).... i czy jest możliwość przesunięcia napisów nieco wyżej lub niżej?
Napisał bebbop
Niestety nie ma takiej mozliwosci. Dlatego tez skreslilem WD TV z listy potencjalnych zakupow.
Kilka dni używałem WD TV Live i wszystko działało ok ale kiedy teraz podłączyłem do TV to na wyświetlaczu WD cały czas miga lampka stand-by i w telewizorze widnieje napis WD TV LIVE i logo WD (czyli jak przy starcie). Cały czas nic się nie zmienia. Nie instalowałem żadnego firmware.
Proszę o pomoc!