Nie rozumiem dlaczego niektórzy nie potrafią normalnie dyskutować tylko muszą się od razu częstować aluzjami że ktoś ma oczy do wymiany a inny znowu siedzi w lobby i oczernia panasa bo ma w tym interes. Trochę luzu Panowie.
Jak ten telewizor był nowy, czerń była idealna, nawet się tu z kimś pokłóciłem bo mi wciskał że nie da się zjeżdżając z parametrami zrobić ciemno jak w d... No więc wtedy się dało, a teraz się nie da. Wszelkie plansze, czarne pasy nad i pod filmem, czyli to co nie jest uzależnione od jakości filmu, nie są już takie czarne jak wtedy, kiedy MÓJ telewizor był nowy.
Tragedii nie ma, siedzę teraz przed monitorem LCD 1080p i dzielą go w czerni lata świetlne od S10, przed chwilą skończyłem oglądać an S10 avatara 1080p i jeszcze zbieram szczękę. Pewnych rzeczy jednak nie mogę nie dostrzegać, czerń nie jest taka jak była po zakupie. Miejmy nadzieję że to się nie będzie pogłębiać, tak jak jest jest jeszcze ok, zwłaszcza że poza czernią jest jeszcze sporo do podziwiania.
kowal801, nie zapominaj gdzie żyjemy, ludzie spłacają telewizory latami. Nie ma tak hopsiup kupi się nowy. Już teraz miałem jak koń pod górę żeby przekonać żonę że trzyletnia plazma jest be i trzeba kupić nową.
Tak już całkiem na marginesie, wydaje mi się że ta czerń jest trochę kapryśna, czasem jakby lepsza a czasem gorsza.