Uncharted 2

ps_user

New member
Bez reklam
Widzę że impertynenckie zachowanie trzeba niektórym tłumaczyć. No cóż, pewnie na naukę już za późno bo skorupka już mocno nasiąkła.

gobio

New member
Mam kilka pytań. Zamierzam kupić ps3 na gwiazdkę, ale jedna rzecz mnie zniechęca, czy da się grać w te wszystkie FPS'y na padzie takie jak MW2 i jak się gra w Uncharted 2? Czy da się w w to grać bez przejścia 1szej części?
Jak wygląda multi w Unchartedzie, czy gra obsługuje 1080p?

pysio78

New member
... jedna rzecz mnie zniechęca, czy da się grać w te wszystkie FPS'y na padzie takie jak MW2 i jak się gra w Uncharted 2?
Da się grać i jak nabierzesz wprawy i się przyzwyczaisz to naprawdę fajnie się gra.

Czy da się w w to grać bez przejścia 1szej części?
Pewnie , że się da ale lepiej zacząć od pierwszej części choćby po to by pewnych wątków nie stracić. Są one powiązane z częścią pierwszą i dzięki temu mamy kilka gagów które byłyby nie zrozumiałem dla osób które nie grały w część pierwszą.

Jak wygląda multi w Unchartedzie, czy gra obsługuje 1080p?
Multi wygląda podobnie do MW i ja bynajmniej się bawię podobnie i w U2 i w MW (multi) a gra nie chodzi w 1080p tylko 720p. Ale to w zupełności wystarcza by zachwycić grafika. Zabawa jest naprawdę rewelacyjna.
Od siebie dodam, że grałem w różne Tomb Raidery i temu podobne gry ale Uncharted jest po prostu nie do pobicia. Taka ilość akcji i fabuła... Zastanawiam się momentami, że i INDIANA JONES mógłby pozazdrościć.

Ps Czy ktoś może mi pomóc z zadaniem z tymi obracanymi "czymś" po ułożeniu przed płaskorzeźbami tych 4 elementów... Rozdział 24 czy 23 nie pamiętm. To chyba wieża w Tybecie . Pomóżcie mi jak to ustawić. Jakiś screen czy coś...

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
pysio78 napisał:
Da się grać i jak nabierzesz wprawy i się przyzwyczaisz to naprawdę fajnie się gra.

Pewnie , że się da ale lepiej zacząć od pierwszej części choćby po to by pewnych wątków nie stracić. Są one powiązane z częścią pierwszą i dzięki temu mamy kilka gagów które byłyby nie zrozumiałem dla osób które nie grały w część pierwszą.

Multi wygląda podobnie do MW i ja bynajmniej się bawię podobnie i w U2 i w MW (multi) a gra nie chodzi w 1080p tylko 720p. Ale to w zupełności wystarcza by zachwycić grafika. Zabawa jest naprawdę rewelacyjna.
Od siebie dodam, że grałem w różne Tomb Raidery i temu podobne gry ale Uncharted jest po prostu nie do pobicia. Taka ilość akcji i fabuła... Zastanawiam się momentami, że i INDIANA JONES mógłby pozazdrościć.

Ps Czy ktoś może mi pomóc z zadaniem z tymi obracanymi "czymś" po ułożeniu przed płaskorzeźbami tych 4 elementów... Rozdział 24 czy 23 nie pamiętm. To chyba wieża w Tybecie . Pomóżcie mi jak to ustawić. Jakiś screen czy coś...
Odpowiedz w notesie ;)

Redundantor

New member
Nie no gra jest genialna. Kupiłem ją w sobotę. Wgrałem ok. 14.00. Do niedzieli wieczór mam 83%. Nie pamiętam od 10 lat, żeby mnie cokolwiek w singlu tak wciągnęło. Powinni ją pokazywać w sklepach przy prezentacji PS3. Dla mnie już przygodówka roku.

Grafika i fabuła niesamowita. Co więcej gram z pcią ;) przciwną na zmiany i tu też działa ten lep.

Jak się już wprawiłem to latam jak głupi pomiędzy żołnierzami. Podrzucam im butle z gazem, potem rozwalam, świetne możliwości w zakresie zrzucania strażnika w przepaść, tempo gry itp. Normalnie miodzio, można tylko ślinę obcierać podczas rozgrywki.

Napiszcie mi, czy jak sobie kupię Drake's fortune to duża będzie przepaść grywalności? Bo nie zaryzykowałem jeszcze.

A i jeszcze jedno - tryb snajperski. Na początku myślałem, że trzeba przytrzymywać prawego sticka, żeby działał. Oczywiście precyzja strzału przy jednoczesnym nacisku była mała - zaczęło się jak odkryłem, że to wystarczy włączyć, a potem celować. Ta misja w nepalu ...

Ostatnia edycja:

gadulinho

New member
Bez reklam
Panowie, jest jakiś sposób, żeby zagrać na poziomie crushing ? Przeszedłem gre na normal i z rozpędu dałem gre od nowa ale nie na najwyższym poziomie i gdy teraz daje new game, nie mogę już wybrać tego najwyższego poziomu :cry:

mg30906

New member
nie jestem na 100% :oops: , po prostu przeszedłem na hard i crushing się wyswietlił , potem córce włączyłem na easy a crus był dalej do wyboru

był ....bo konsola mi padła

pzdr

gadulinho

New member
Bez reklam
Oj, współczuje :/

Co do gry to faktycznie, inni też tak piszą, więc pewnie masz rację. No nic trzeba będzie przejść gre 3 razy. Wsumie jedynke przeszedłem z 6-7 razy więc nie tak źle :D

Do góry