Da się grać i jak nabierzesz wprawy i się przyzwyczaisz to naprawdę fajnie się gra.... jedna rzecz mnie zniechęca, czy da się grać w te wszystkie FPS'y na padzie takie jak MW2 i jak się gra w Uncharted 2?
Pewnie , że się da ale lepiej zacząć od pierwszej części choćby po to by pewnych wątków nie stracić. Są one powiązane z częścią pierwszą i dzięki temu mamy kilka gagów które byłyby nie zrozumiałem dla osób które nie grały w część pierwszą.Czy da się w w to grać bez przejścia 1szej części?
Multi wygląda podobnie do MW i ja bynajmniej się bawię podobnie i w U2 i w MW (multi) a gra nie chodzi w 1080p tylko 720p. Ale to w zupełności wystarcza by zachwycić grafika. Zabawa jest naprawdę rewelacyjna.Jak wygląda multi w Unchartedzie, czy gra obsługuje 1080p?
Odpowiedz w notesiepysio78 napisał:Da się grać i jak nabierzesz wprawy i się przyzwyczaisz to naprawdę fajnie się gra.
Pewnie , że się da ale lepiej zacząć od pierwszej części choćby po to by pewnych wątków nie stracić. Są one powiązane z częścią pierwszą i dzięki temu mamy kilka gagów które byłyby nie zrozumiałem dla osób które nie grały w część pierwszą.
Multi wygląda podobnie do MW i ja bynajmniej się bawię podobnie i w U2 i w MW (multi) a gra nie chodzi w 1080p tylko 720p. Ale to w zupełności wystarcza by zachwycić grafika. Zabawa jest naprawdę rewelacyjna.
Od siebie dodam, że grałem w różne Tomb Raidery i temu podobne gry ale Uncharted jest po prostu nie do pobicia. Taka ilość akcji i fabuła... Zastanawiam się momentami, że i INDIANA JONES mógłby pozazdrościć.
Ps Czy ktoś może mi pomóc z zadaniem z tymi obracanymi "czymś" po ułożeniu przed płaskorzeźbami tych 4 elementów... Rozdział 24 czy 23 nie pamiętm. To chyba wieża w Tybecie . Pomóżcie mi jak to ustawić. Jakiś screen czy coś...
Sorka kolego ale nie czaję o co chodzi... Bo jeśli o podpowiedź w notesie w grze to nie bardzo łapię te rysunki.Ogr napisał:Odpowiedz w notesie
Spiolerpysio78 napisał:Sorka kolego ale nie czaję o co chodzi...
W jedynce tak było.gadulinho napisał:Jesteś w pewien ? W jedynce tak nie było
cyber78 napisał:W jedynce tak było.
Crush dopiero po hard.