* Szykuje sie do zakupu telewizora i mysle, ze bedzie to wlasnie SAMSUNG UE46C6500. Jednak podpowiedzcie mi czym on sie rozni od wersji 6000? Jestem na stronie Samsunga, mam porownanie modelu C6000 i C6500 i jakos nie moge znalezc widocznej rocznicy...
Hey Miki .
Czy mogę mieć prośbę abyś podał parametry ustawień obrazu.
Bawię się i bawię i ciągle mi coś nie pasuje przy HD troszkę jakby brak mi ostrości.
Jeśli ktoś ma również jakieś swoje "najlepsze" ustawienia to bardzo proszę o podzielenie się nimi
a no wlasnie czy komus udalo sie odblokowanie pvr na ue c6500?? mi niestety nie. nie ma dostepu do funkcji hotelowej tak jak to ma miejsce w tv le.
co do pytania o sam sprzet posiadam ue46c6510 i powiem ze jak dla mnie rewelacja. obraz super. bardzo dobrze wyswietla divxy. dlna super. net tez fajnie smigaa chodziaz np. aplikacja yt nie ma obrazu w wersji hd.
moze ktos ma dojscie do serwisu i moglby spawdzic czy da sie bezpiecznie zmienic w menu serwisowym typ matrycy.
p.s. pan na ifnor s-ga powiedzial ze do tych tv sa rozne softy w zaleznosci od przeznaczenia np. dla hoteli
Koledzy u was też jest taki clouding, białe plamy szczególnie widać to wieczorem , moja żona nawet na to nie zwraca uwagi bo nic nie mówi a mnie to strasznie denerwuje samsung 46 c6500 pozdr.
to jest funkcja która nagrywa to co oglądasz, tak więc możesz zatrzymać obraz cofnąć o ileś tam minut i takie tam. Przydatne jak chcesz oglądać bez reklam, albo przy golach na meczu
to jest funkcja która nagrywa to co oglądasz, tak więc możesz zatrzymać obraz cofnąć o ileś tam minut i takie tam. Przydatne jak chcesz oglądać bez reklam, albo przy golach na meczu
55 cali wygląda imponującok:
Jestem mile zaskoczony jakością obrazu SD ( cyfra+ ) .
W porównaniu do mojego starego LCD Sharp-a to wygląda to mniej więcej jakby ludziska z TV chcieli mi wejść do pokoju
Obraz HD też Super .
Dzwięku nie testuje bo już myka na kinie domowym.
Teraz rozpocznie się walka aby wybrać najlepsze ustawienia.
Jeśli ktoś już takie posiada to bardzo proszę o podpowiedzi