Nie zajrzałeś pewnie nawet do tych wątków, musiał Ci ktoś wprost napisać, głąbie. Niech każdy będzie taki przemądrzały jak Ty i zakłada nowe wątki. Ciekawe jak takie forum będzie wyglądało?
Jasne ze nie każdy, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie wyzywam nikogo od dzieciaków, głąbów itp. itd. Poza tym oczywiście, że przeczytałem wątki o podłączaniu tv pod internet, ale nigdzie, nikt nie ustosunkował się dokładnie do tego modelu wiec ( i tu Cię zadziwię ) podłączyłem się pod istniejący juz wątek, by dopytać dla pewności. Tak właśnie to nie ja byłem autorem wątku. Szkoda że nie byłem na tyle przemądrzały by założyć nowy watek, a podłaczyłem sie pod istniejący.
A skoro wątek jest o TV samsung i internecie w nim to powiem tyle. Tymczasowo puszczona skrętka z router do TV smart zaktualizowany działa pięknie Mami zadowolona, może teraz ogladac przeoczone odcinki seriali, Tatulek polubil VOD, gry typu pasjans i przeglądanie wiadomości na TV. Podłączona klawiatura firmy logitech MK120 działa z TV prawidłowo. Jak narazie same superlatywy, gdy podłącze wszystko bezprzewodowo na pewno zdam relacje, czy działa, jak działa i na jakim sprzęcie.
PS. Dawno dawno temu, jak nie było jeszcze pieknie zdobionych graficznie forum ludzie inaczej podchodzili do innych ludzi nie było zbędnych spin itp.
PS2. aaaaaa wiem chyba czemu: zioło było legalne. Pozdrawiam aleksandra