Kilka znalazłem na allegro:Proszę o jakieś wasze typy jeżeli chodzi o uchwyt na ściane...
Ja powiesiłem na czymś takim. Trochę odstaje, ale bez problemu mam dostęp do złączy i wentylacja jest OK.
Ależ oczywiście, praktycznie 80% sprzętu RTV i AGD kupione u nich. Kontakt rewelacyjny, możliwość zakupu z wniesieniem przez kuriera - same pozytywy. Obydwie plazmy przyjechały tak jak powinny: nowe, dobrze zapakowane, pionowo postawione i z zerowym przebiegiem. Polecam ten sklep praktycznie dostawa w 24 godziny. Jak zapomniałem potwierdzić zakup przed świętami sami do mnie zadzwonili czy chcę sprzęt.Kupowales tv w tym sklepie? bo czytalem kilka opinii takich srednich na temat tego sklepu
Ja też polecam ten sklepik też tam kupowałem większość sprzętu agd-rtv w domu.
Co do uchwytu ten co kolega polecił wyżej jest ok ale według mnie mozna kupic taniej a taki sam ja kupiłem firmy DMP uchwyt identyczny jak tan Arkas a tańszy o wiele tu masz linka do sprzedawcy na allegro http://www.allegro.pl/item867574049_uchwyt_wieszak_plazma_lcd_30_63_tuv_ce_iso_favat.html
Mam ten i szczeże polecam, widziałem Arkas ten model w MM i ten co mam jest z identycznej blachy moge nawet powiedzieć że jest lepszy bo nie jest na plastikowych kołkach łączony prowadnice tylko na metalowych.
właśnie go zamówiłem - dzieki Panowie za pomocJak to ktoś kiedyś pięknie powiedział "Praca uszlachetnia, a lenistwo uszczęśliwia" - więc poszedłem po najmniejszej linii oporu i kupiłem wszystko w jednym sklepie niestety niekoniecznie taniej . A kolega broda1725 ma rację ten uchwyt jest taki sam.