Drugi raz jedzie do serwisu
40le820e piszę ten mail w fatalnym humorze, był serwis oddał TV, wymienili dyfuzory świetlne jest trochę lepiej ale do ideału daleko.
Nie to mnie martwi tylko to, że znów musiałem wezwać serwis bo po wyjściu serwisanta i próbie ponownego wyszukania kanałow cyfrowych okazało się, że nic nie mogę ustawić nic nie ma na cyfrowych tylko analog... ;(
Próbowałem resetować ustawienia, dzwonić do kablówki twierdzą że transmisja sygnału jest i wszytko ok TV widzi moduł CI+ ale kanały cyfrowe są nie do ustawienia... nie są znajdowane
Podgladałem siła sygnału 0 jakość 0 powinno coś tam chyba być nawet jak nic nie wyszukane.
Panowie serwisanci rozkładają ręce nie wiedzą o co chodzi znów mają przyjechać w czwaretk...
któryś wspominał o wymianie płyty głownej w TV... ale mi się egzemplarz TV trafił... ;(
Kurcze coraz mniej mi się to podoba mam wątpliwości co do słuszności swojego wyboru modelu TV...
Wymiana dyfuzorów świetlnych teraz ponoć płyty głownej i do tego kiepsko świecący górną krawędzią TV
Ma ktoś pomysł co się stało z TV i czemu nie mogę wyszukać żadnych kanałow w TV cyfrowej...
Za chwilę będę miał dwu miesięcznego składaka? chyba powinienem zarządać nowego TV