A możesz podać co to za jeden? Chętnie kupiłbym coś tańszego działającego zamiast wydawać 150 zł na kabelA tak przy okazji to używam najtańszego kabla HDMI z Auchan. Miał być na chwilę i tak został.
A możesz podać co to za jeden? Chętnie kupiłbym coś tańszego działającego zamiast wydawać 150 zł na kabelA tak przy okazji to używam najtańszego kabla HDMI z Auchan. Miał być na chwilę i tak został.
A możesz podać co to za jeden? Chętnie kupiłbym coś tańszego działającego zamiast wydawać 150 zł na kabel
A możesz podać co to za jeden? Chętnie kupiłbym coś tańszego działającego zamiast wydawać 150 zł na kabel
Dzisiaj dostałem aktualizację, widać ruszyły przez neta.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
To co zrobiliśmy to oficjalny soft, który teraz można pobrać automatycznie, więc niczym się to nie różni Co najlepsze, na stronie Philipsa, jeszcze nie ma wzmianki na temat nowego i tylko stary można pobrać
To co zrobiliśmy to oficjalny soft, który teraz można pobrać automatycznie, więc niczym się to nie różni Co najlepsze, na stronie Philipsa, jeszcze nie ma wzmianki na temat nowego i tylko stary można pobrać
Na polskiej stronie Philipsa już jest. Nie patrzcie na datę aktualizacji na stronie. Ściągnijcie, rozpakujcie a się przekonacie - ja tak zrobiłem. Tak samo było z poprzednią aktualizacją.
Zauważył ktoś coś ciekawego w najnowszej aktualizacji?
Mam pytanie - prośbę o pomoc. Po wprowadzeniu Oreo w Philips 55OLED803/12 spodziewałam się w pełni działającego Asystenta Google, a tymczasem wyszukiwanie głosowe działa głównie w obrębie YouTube. Nie ma możliwości wyszukiwania w Internecie, np. z wykorzystaniem wyszukiwarki Google. Porównując do LG, gdzie wyszukiwanie jest wszędzie, jestem rozczarowana. A może jest to kwestia ustawień?
Tutaj jesteśmy uzależnieni po części od Google. Zdaje się, że polski asystent nie jest jeszcze dostępny. LG ma swój OS więc jest niezależne.
Ja tam nie ubolewam, ale to już kwestia do własnego osądu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W jaki sposób w takim razie korzystasz z wyszukiwarki internetowej? Da się to jakoś wygodnie obsługiwać na TV?
Po pierwsze z drugiej strony pilota masz klawiaturę. Po drugie jak uruchamiam przeglądarkę i wciskam mikrofon to wpisuje to co mówię. Przed Oreo tak działałem. Teraz nie próbowałem bo nie używam przeglądarki na TV. Sprawdzę jak będę w domu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Który telewizor Oled 55 cali wybrać? Te 3 telewizory są już dłuższy czas na rynku, więc prosiłbym o opinie.
PHILIPS 55OLED803/12 - najdroższy w zestawieniu
LG OLED55C8PLA - 300 zł tańszy od Philipsa
LG OLED55B8PLA - 800 zł tańszy od Philipsa
LG OLED55B7V - 1500 zł tańszy od Philipsa
Zastosowanie ogólne, a więc oglądanie w dzień z różnych kątów, oglądanie w nocy, filmy, sport, konsola do gier. Odległość około 3,5 metra.