Witam. Też wydałem spore pieniądze na zakup SMARTA czyli D7000 no i co??? Robienie klienta w "KONIA" Nie działa mi również VOD.TVP ani PLAYER gdzie żona mogła pooglądać zaległe seriale w sobotę. To skandal należało by ŻĄDAĆ zwrotu pieniędzy za zakup tego i innych podobnych TV. Jeżeli Samsung i inni producenci będą mieli takie podejście, to będą mieli niezłą Antyreklamę. Zakup nowego egzemplarza??? NIGDY WIĘCEJ bo nie zamierzam kupić TV na 2-3 lata i zaśmiecać środowisko odpadami. Pozdrawiam.Wycinają kolejne aplikacje. Od 15 marca nie ma Explore 3D! Skurwys%ny
Skype znika w czerwcu.
To chamska metoda zmuszająca klientów do zakupu nowej serii TV.
Explore 3D w Polsce - Samsung daje za darmo filmy 3D - PC World - Testy i Ceny sprzętu PC, RTV, Foto, Porady IT, Download, Aktualności
Witam. Też wydałem spore pieniądze na zakup SMARTA czyli D7000 no i co??? Robienie klienta w "KONIA" Nie działa mi również VOD.TVP ani PLAYER gdzie żona mogła pooglądać zaległe seriale w sobotę. To skandal należało by ŻĄDAĆ zwrotu pieniędzy za zakup tego i innych podobnych TV. Jeżeli Samsung i inni producenci będą mieli takie podejście, to będą mieli niezłą Antyreklamę. Zakup nowego egzemplarza??? NIGDY WIĘCEJ bo nie zamierzam kupić TV na 2-3 lata i zaśmiecać środowisko odpadami. Pozdrawiam.
Zobacz ten link - Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi / Star Wars: The Last Jedi (2017) 1080p [MULTi] V2.BluRay.x264* ť FilmyHD.net albo ten Gniew tytanów / Wrath of the Titans (2012) MULTi.1080p.BluRay.x264.DTS.AC3-DENDA / LEKTOR i NAPISY PL ť Exsite - Portal download Od wielu lat filmy MKV biore tylko z tych stron i nigdy nie miałem kłopotów z plikami..... TV mam MU6472 z 2017 roku i drugi serii C550 8-9 letni .... i oba łykaja każdy plik mkv aż miło .....Witam....
majstry mam pytanko.
Ostatnio co 2 film puszczany z usb nie działa , pisze ze nie własciwy format plików (mkv).
Czy są jakies aktualizacje lub jakies metody na odpalanie filmów ?
Aktualizacje nie działają
taką mam wersje softu 001033
..... a w sekrecie wam powiem że ja kupuje na allegro za grosze dostęp do usług ....2-3 pln i oglądacieTo wy kupując nowy tv chcecie mieć wszystkie usługi za darmo ??? Player ,Netflix itp. działa przez jakiś czas później trzeba opłacać ....