Wycinają kolejne aplikacje. Od 15 marca nie ma Explore 3D! Skurwys%ny
Skype znika w czerwcu.
To chamska metoda zmuszająca klientów do zakupu nowej serii TV.
Explore 3D w Polsce - Samsung daje za darmo filmy 3D - PC World - Testy i Ceny sprzętu PC, RTV, Foto, Porady IT, Download, Aktualności
Obawiam się ,że nawet w najnowszych ..nie będzie również tych apek
Rezygnują z nich w ogóle
Witam da rade jakoś zablokować smart huba żeby nie pobierał aktualizacji może to uchroni od wycinki skypa.
Ja mam CI od Polsatu. Rewelacji w prędkości zmiany kanałów nie mam. Ale za to jakość obrazu rewelacja.Czy ktoś z Was używa modułu CI+ od providera UPC lub Vectra?
Ich dekodery to koszmar jeżeli chodzi o prędkość i brak możliwości ułożenia własnej listy kanałów.
Jestem ciekaw jak nasz telewizor sobie radzi z przełączaniem kanałów i nagrywaniem na zew. dysk USB / timeshift.
Witajcie,
temat trochę stary ale telewizor nadal działa
Mam jednak jedno pytanie odnoście domyślnej ścieżki dźwiękowej jaka jest ustawiana automatycznie po zmianie kanału. Jest to język ścieżki dźwiękowej "Nieokreślony" zamiast polski. Z tego powodu czasami na kilku kanałach mam dodatkowego lektora dla niewidomych opisującego co widać w danej chwili na ekranie telewizora.
W związku z tym moje pytanie jest takie, jak można zmienić ręcznie domyślną ścieżkę dźwiękową? Nie mam takiej opcji w menu telewizora (nie widzę jej) a w aplikacji do układania listy kanałów tez nie ma takiej opcji.
Też mam CI polszmatu i podzielam twoje zdanie co do jakości. Minusem jest faktycznie wolne działanie przy zmianie kanałówJa mam CI od Polsatu. Rewelacji w prędkości zmiany kanałów nie mam. Ale za to jakość obrazu rewelacja.
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka