Dżyngis-chan
New member
A czy Ty też publicznie byś sie przyznał do swoich błędów.
Zrobiłem update z wersji 1021 na 1027 i pluję sobie w brodę.Może zapytam tych którzy zaktualizowali nasze tv do ostatniej wersji, o możliwość regulacji parametrów obrazu w SMART HUBie. W poprzedniej 1025.1 było tak: 1. Wybieram SMART HUB, wszystkie opcje regulacji obrazu aktywne. 2. Wybieram np. przeglądarkę internetową, brak regulacji obrazu, obraz ustawiony wg mnie z kontrastem i podświetleniem na full, że aż oczy wypala. 3. Wybieram dowolną aplikację, znów obraz ustawiony na full bez możliwości regulacji.
[...]
Czy ostatnia wersja softu też ma takie beznadziejne możliwości regulacji obrazu w SMART HUBie?
Ja podłączałem klawiaturę, niestety wciąż nie działaA może dodali działanie myszki i klawiatury? sprawdzał ktoś?
Rzecz w tym, że ten kod już wyświetla mi się (przy każdej próbie inny), w miejscu gdzie ja wpisałem te ixy, a Samsung zapewnia, że "Resztę my zrobimy".Bo aby dostać kod musisz być zalogowany do swojego konta na YT (ewentualnie na google jak masz połączone) inaczej nie dostaniesz kodu
Dzięki, udało się.Kod Ci się wyświetla. Wchodzisz na stronę YT, logujesz się jeśli nie jesteś zalogowany, następnie wchodzisz na youtube.com/activate i tam wpisujesz kod i klikasz dalej lub cokolwiek innego tam będzie do zatwierdzenia tego kodu.
To u mnie po kliknięciu ENTER od razu pojawia się pytanie, czy na pewno chcę się wylogować.Jak wejdziesz na mój youtube to bez klikania w prawo już jesteś w ulubionych. wystarczy kliknąć enter.
Więc wygląda na to, że użytkownicy D7000 i D8000 mają przekichaneMój soft to 2005 (es8000)
Więc wygląda na to, że użytkownicy D7000 i D8000 mają przekichane![]()
Czym innym jest sprzęt "leciwy", a czym innym sp***lony!I tak już będzie ..bo sprzęt robi się leciwy ..już mamy modele "F" , więc nie ma.. co się dziwić![]()
Sprawa się wyjaśniła.Mam jeszcze pytanie, jak mogę fakt zalogowania się do YT wykorzystać?
Bo liczyłem na to, że po zalogowaniu pojawią mi się jakieś nowe opcje w rodzaju np. możliwości zapisania ulubionych stron lub ulubionych kryteriów wyszukiwania, ale nic takiego nie mogę znaleźć
Wprawdzie przy pierwszym przewijania menu YT na ułamek sekundy na ekranie pojawia się napis "Ulubione", ale natychmiast znika i nie mogę znaleźć żadnej możliwości aby go przywrócić i wybrać.
Gdy wybiorę "Moje Youtube", to mam tylko opcje: wylogowania , autoryzacji urządzenia mobilnego i włączenia jakiegoś "lepszego YT", ale tam nie ma nic z tych rzeczy, których szukam.
Czy u Was jest tak samo?