ty nie masz wchodzic w zadne menu serwisowe bo wszystkie matryce takie same - chodzi o jakosc wykonania tej matrycy i tu nie ma znaczenia zaden numerek bo wszystkie takie same - a chodzi o to czy ktos w fabryce sie do niej przylozyl czy nie - sciagasz sobie szarą plansze testową z mojej stopki i odpalasz na wybranym tv i widzisz jak na dloni wszystko - ja bylem dzis w media i podlaczylem do 3 tv na kazdym masakryczne pasy - sprzedawca przestrzegl mnie ze ta seria jest zlom - pojechalem pozniej do euro rtv agd podlaczylem i tam matryce czyste jak nic - 2 roznych sklepach euro mialo dobre telewizory jakas lepsza serie z fabryki trafili - a zwraczasz uwage na pionowe pasy , i przeswietlenia matrycy przewaznie po jednej ze stron - lewa badz prawa- ja swoj wioze do media w srode jako niezgodznosc towaru z umowa - trafil mi sie złom z pasami
Dzięki za szybką odpowiedź

http://www.hdtv.com.pl/forum/samsun...sung-d7000-46-wszystko-o-serii-d7000-112.html
rozumiem, że to co widać na zdjęciu to Twoja matryca z d7000?
Czy ktoś mógłby dać benchmark jak powinna wyglądać nieuszkodzona z zastosowaniem tego pliku Marcina? Ma być idealnie szara bez żadnych białych punktów?
Ostatecznie warto po sprawdzeniu kupić ten TV czy biorąc od uwagę problemy serwisowe szukać czegoś innego?
pozdrawiam
Ostatnia edycja: