Zestaw 46" C7000
Właśnie wróciłem z MM. Trochę się zeszło, bo wisi dużo nowości. C 7000 w wersji 46" był ale niestety okularków nie było. Nie wiem jak oni się przygotowali i czyja to wina. Komplet dotyczy tych z akumulatorkiem ładowanej przez USB, które kosztują 600zł. Pierwsze wrażenie super, na 40" tego nie widać. Gapiłem się w niego ponad godzinkę, trochę popytałem (koleś po szkoleniu) i żadnych nierówności w podświetleniu nie zauważyłem, a po to tam poszedłem w sumie, no i jeszcze to 2d x 3d ale też kicha, bo BD 3D brak

. skoro nie mieli reszty do 3D, to powinni to opóźnić o jakiś tydzień, a tak ludzie się wq... Uchwyt tylko 2cm od ściany, chyba taki jak w B7000, krążki i linka stalowa do zawieszenia, ale jaka cena: 700zł, pogięło ich. Przy mnie poszła 1 sztuka, oklurary do odbioru później. Wygląd jak i obraz bajka, jak dla mnie. To jest to, na co czekałem. Sygnał z pendriva, nie z BD. Moje oczy ciągle latały po rogach ekranu, czekając na ciemne sceny i naprawdę NIC. Wszystko równomiernie podświetlone, barwa, kontrast i czerń też OK. Jak na obecną chwilę, nie mam żadnych "ale", jeśli chodzi o obraz 2D, tylko tym się mogłem delektować. Mniejszy braciszek kosztuje tyle samo co 46" z okularkami

. Też jestem zdania, że chyba nie ma co czekać na inne, "lepsze", a wątpię w to, żeby przez dłuższy okres cena spadła poniżej 7k, chodzi o komplet z okularami, tymi lepszymi.