TV HD w polskiej TK Multimedia

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Przyłączam się do pytania odnośnie C+ HD. W BOK uzyskaĺem info jest już nowa oferta, ale nie wiedzą ( bądź nie chcą powiedzeć) jakie będą ceny - jest to kwestia kilku dni. I teraz brać aktualną ofertę za 35zł na 6 miesięcy czy się wstrzymać...

Bartek_PLRZ

New member
Przyłączam się do pytania odnośnie C+ HD. W BOK uzyskaĺem info jest już nowa oferta, ale nie wiedzą ( bądź nie chcą powiedzeć) jakie będą ceny - jest to kwestia kilku dni. I teraz brać aktualną ofertę za 35zł na 6 miesięcy czy się wstrzymać...
Ja wziąłem dodatkowy pakiet HD w sobotę i mam nadzieję się na tym nie przejechać heheh :). Zobaczymy, jak się to dalej potoczy?

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
No to "fajne" te ceny jak reklama tego smart fona w windzie...
Zobaczymy czy będą jakieś promocje, jeżeli nie to życzę powodzenia...

Bartek PLRZ
A masz teraz wszystkie kanały? Bo byłem w BOK i pani mi powiedziała, że jak podpiszę umowę teraz to tylko i wyłącznie na 4 kanały. Kazała czekać na nową promocję...

Ostatnia edycja:

Bartek_PLRZ

New member
No to "fajne" te ceny jak reklama tego smart fona w windzie...
Zobaczymy czy będą jakieś promocje, jeżeli nie to życzę powodzenia...

Bartek PLRZ
A masz teraz wszystkie kanały? Bo byłem w BOK i pani mi powiedziała, że jak podpiszę umowę teraz to tylko i wyłącznie na 4 kanały. Kazała czekać na nową promocję...
Tak mam wszystko, ja się nie przejmuję bo dokupiłem jedynie HD - na wszelki wypadek :), a umowa na C+ kończy mi się 28 lutego ;)

neuroPL

New member
Jakoś nie chce mi się wierzyć że będzie otwarte okno przez miesiąc - dwa.Uważam że do końca tygodnia i trzeba będzie podpisywać nowe aneksy ale obym się mylił,

przemo73

New member
Bez reklam
Nie zostanie, to tylko otwarte okno, miesiac gora dwa, potem zakoduja jezeli nie kupisz platyny.

Mimo, że mam wykupiony pakiet C+HD od 1 września na sześć miesięcy?
To już nic nie rozumiem. Jedni piszą, że dla obecnych klientów zostawią pełny pakiet inni, że wyłączą.
To jak w końcu będzie? Ma ktoś sprawdzone info?

_szymar_

New member
Też jestem ciekawy jak to bedzie. Parę dni temu przedlużyłem promocję c+ na kolejne sześć miesięcy. Od dziś mam całą paczkę c+. Czy to znaczy, że przez kolejne sześć miesięcy tak będzie? Najbardziej cieszą mnie kanały w hd.
Pozdrawiam.

brodacz

Active member
Bez reklam
O wprowadzeniu pełnej paczki pisałem już w lipcu. Niewielu mi uwierzyło, więc jeśli teraz napiszę, że obecnie podpisane umowy (na najnowszej promocji) będą zawierać już pełny pakiet, to też niewielu uwierzy...
Niestety wcześniej zawarte umowy na tę chwilę nie podlegają rozszerzeniu ale sprawa jest dość dynamiczna, więc kto wie jak się zakończy.

neuroPL

New member
To jest chyba normalne ze jak podpiszesz nowy aneks na C+ to będzie dostęp do fulla ale na razie nie ma żadnej informacji o cenach itd itp...

Ostatnia edycja:

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
No tak, ale jak wczoraj byłem w BOK i chciałem podpisać umowę to miła pani powiedziała, że mogę ale będę miał tylko te kanały, które są teraz. Nowej paczki mieć nie będę - twierdziła zdecydowanie. A przecież właśnie o to chodzi o pełną paczkę C HD oczywiście. Jednak jak ma ona być w takiej cenie jak było wcześniej napisane to ja bardzo dziękuję - cena z kosmosu!
Powiem tak skutecznie zostałem zniechęcony...

Do góry