Ja wziąłem dodatkowy pakiet HD w sobotę i mam nadzieję się na tym nie przejechać heheh . Zobaczymy, jak się to dalej potoczy?Przyłączam się do pytania odnośnie C+ HD. W BOK uzyskaĺem info jest już nowa oferta, ale nie wiedzą ( bądź nie chcą powiedzeć) jakie będą ceny - jest to kwestia kilku dni. I teraz brać aktualną ofertę za 35zł na 6 miesięcy czy się wstrzymać...
Mam włączony pełny pakiet. Liczę że tak już zostanie. Przypominam że jestem jeszcze na Komforcie.
Send my Sagem mx6
Tak mam wszystko, ja się nie przejmuję bo dokupiłem jedynie HD - na wszelki wypadek , a umowa na C+ kończy mi się 28 lutegoNo to "fajne" te ceny jak reklama tego smart fona w windzie...
Zobaczymy czy będą jakieś promocje, jeżeli nie to życzę powodzenia...
Bartek PLRZ
A masz teraz wszystkie kanały? Bo byłem w BOK i pani mi powiedziała, że jak podpiszę umowę teraz to tylko i wyłącznie na 4 kanały. Kazała czekać na nową promocję...
Nie zostanie, to tylko otwarte okno, miesiac gora dwa, potem zakoduja jezeli nie kupisz platyny.
Mimo, że mam wykupiony pakiet C+HD od 1 września na sześć miesięcy?
To już nic nie rozumiem. Jedni piszą, że dla obecnych klientów zostawią pełny pakiet inni, że wyłączą.
To jak w końcu będzie? Ma ktoś sprawdzone info?