jakie osiedle jeśli można wiedzieć ,może wiesz o jakiś innychptr3009 napisał:Uff ja przydłużyłem umowę w sobotę i będę miał od grudnia 6 mega za 59zł. Z resztą u mnie chyba ta promocja zostanie po staremu, bo pani przedstawicielka wspominała coś, że na moje osiedle ma wejść w najbliższym czasie konkurencja internetowa i wtedy MM obniża cenę neta 2 mb za 18zł.
marciniozo napisał:Panowie co do ceny neta to ja mam 6MB za 39zł....
Ale co z tego, Internet to jedyna rzecz na jaką w MM nie mogę narzekać, cała reszta.... pożal się boże...
Nawet nowych kanałów nie mogę kupić ( głównie chodzi mi o TVN HD ), bo ktoś w MM wymyślił jakiś chory regulamin....
marciniozo napisał:Co do pakietu komfort, byłem w BOK i tam mi powiedziano, ze nie mogę kupić nowego pakietu, dlaczego? Panie nie wiedzą, czekają na instrukcje z centrali...
bourbon napisał:Ciekawe czy MM zrobi w tym roku jakiś prezent na święta dla abonentów Rok temu były odkodowane prawie wszystkie pakiety (chyba poza hbo i c+).
popieram kolege z rodzinnego miasta.ja juz nie czekam na nic i tak duzo czasu zmarnowałem na to dziadostwo. w grudniu koncze umowe i do widzenia.semezy napisał:A w Szczecinie Multimenda się uwstecznia, kanał Amazing który pewnie większość Polski ma w DTV u nas pojawił w się w analogowej kablówce - normalnie śmiech pod wodą i u góry wyświetla info naciśnij zielony przycisk na pilocie, aby obejrzeć, a mój pilot od TV nie posiada zielonego przycisku (Bravo pomóż . Jakość oczywiście jak z DTV czyli mydło i kompresja na maksa.
A ja naiwny myślałem że jak wywalą z analogu 3 Canal+ to może w końcu coś do cyfrówki dorzucą. I dorzucili do analoga Ostatni nowy kanał do DTV dodali w listopadzie w zeszłym roku, czyli już roczek strzelił bez nowości w DTV, nielicząc nowego softu do dekoderów, który z każdą nową wersją jest gorszy. A ten ostatni przechodzi samego siebie, jak się zamuli to tylko power off dekodera pomaga, ostatnio z ciekawości mierzyłem czas przełączania kanałów, wyszło 16 sekund do pojawienia obrazu z nie zacinającym dźwiękiem.
Jednym słowem Multitragedia.
Niech tylko w N-ce pokaże się multiroom, to 5 minut nie zostane z Multimendami.