Ciekawe czy będę miał jakiekolwiek szanse na wymianę mojego dekodera (tego z zewn. modemem).
W W-wie wymieniają od ręki. Ale od poniedziałku 09.12...
Ciekawe czy będę miał jakiekolwiek szanse na wymianę mojego dekodera (tego z zewn. modemem).
Hej Jeśli kolega jest tak dobrze poinformowany to może poda na co niby wymieniają ? Co to za nowe boxy ? :niewiem:W W-wie wymieniają od ręki. Ale od poniedziałku 09.12...
Piękne małe stb bez przycisków na panelu i z czerwonym wyświetlaczem. Coś na styl dekodera iptv Multimedia oczywiście firma ADBCoś w tym stylu
Bardzo podobny do tego dolnego.
![]()
To jest adb 3831cd. Dekodery rozdaja losowo czy to dla nowych czy serwisowanych stb wiec nie mozna liczyc ze dostanie sie nowy. I to ten gorny na fotce.
![]()
Potwierdzam 3830CD to demon do serii 58...3830 to szybki stb i jest to niepotrzebne ma szybszy procesor i wiecej ram.
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
A w jaki sposób można wyłączyć aplikacje interaktywne?Wylaczenie. Ale nie vod tylko aplikacji interaktywnych. Daje to niezlego kopa dekoderom z seri 5800
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
ViVa i MTV sa dalej jak były, zdublowali je ...Czy u was też w DTV wyłączyli LOVE TV ?(wiem że jakiś ogólnopolski problem jest/był)
Ale najbardziej irytujące jest to, że Vive polska i mtv polska przesieli odpowiednio na 502 i 503
Też u was takie zmiany ??
Po cholerę to ruszali, tak przynajmniej muzyczne były w jednym miejscu
PS. Ma ktoś ten nowy dekoder, jak się sprawuje i czy jest zmieniona szata graficzna ?