Generalnie gniazdo CI w TV jest przystosowane do obsługi modułów dostępu dla płatnych serwisów DVB-T chwilowo jest za darmo, docelowo będziemy płacili i dostaniemy kartę+moduł ale czy zadziała tam moduł Conax, Aston, Nagra tego to nie wiem..Czy ktoś testował złącze CI (common interface) i udało mu się zastąpić dekoder MM :hmm:
Czy ktoś testował złącze CI (common interface) i udało mu się zastąpić dekoder MM :hmm:
Coś dziwne podejście a znajdź chwilę czasu i przejdź sie do BOK lokalnego, myslę, że tam coś wynegocjiueszWitam
Zadzwonilem dzis na infolinie w celu przedluzenia umowy na internet 6mb/s za ktory place teraz 59zl/m-c mila Pani poinformowala mnie ze jesli chce przedluzyc to teraz bede placic 75zl/m-c za ta sama predkosc.Ja mowie do Pani ze na stronie intrnetowej za ta cene miałbym 20MB/s A ona mi na to ze to oferta dla nowych klientow. Czyli dla stalych sa wyzsze ceny ?? Czy to tylko tak u mnie czy ktos jeszcze dostal taka oferte od nich ??
Dla mnie nie jest to normalne ale ja tak mam jak przełączam kanał ustawiony na pozycji 1 i przełączając z kanału ostatniego za pomocą przycisku + jak zrobię to z pozycji 2 przyciskiem - to obraz jest :hmm:Witam,
Dziś zauważyłem dziwną sprawę, ustawiłem sobie listę użytkownika w moim dekoderze MM i po przełączeniu kanału nie miałem obrazu ale dźwięk działał prawidłowo :fool: Czy ktoś się już spotkał z taką sytuacją ? To normalne ?
hej, możesz zapodać namiary na ten plik testowy z ftp mm?? gdzieś mi się zapodział adres do niegoDziałą Wam dziś dobrze net w MM czy tradycyjnie im coś zdechło? Nawet plik testowy mm się nie ładuje. Strony mulą a ściąganie na plik to max 200KB.
A dziękuję za info, musze to poćwiczyćDla mnie nie jest to normalne ale ja tak mam jak przełączam kanał ustawiony na pozycji 1 i przełączając z kanału ostatniego za pomocą przycisku + jak zrobię to z pozycji 2 przyciskiem - to obraz jest :hmm:
dzięki wielkietest.mm.pl
nie sugerujcie sie tym ,, bo mi z stamtąd ściąga tylko 2,2 a z innej strony gdzie jest taki test 2,6dzięki wielkie
A ja zamiast 12mb mam poniżej 10. Dokładnie ok 800KB/s
Ten test działa tak samo jak cała firma.
Można jeszcze sprawdzić sobie transfer z atmana jak ktoś chce - ftp://ftp.atman.pl/
Poza tym u mnie juz skończyło się chyba nocne szybkie ściąganie. A jak u Was?
Widzę, że koleżanka faktycznie chyba ma pecha, wszystko z MM nie tak Ja właśnie sprawdzałem i transferek u mnie śmiga aż miło
A zapraszam Kalisz ładne miastoChyba muszę się przeprowadzić do Kalisza bo tylko tam wszystko zawsze działa dobrze
Ps. Postraszyłam modem, że zamienię go w czerwcu na neozdradę i transfer leci 1.7 - 2.1 mb