Ted1 napisał:
Przed chwilą uciąłem sobie pogawędkę z panią z infolinii i jednoznacznie stwierdziła, że umowę mogę wypowiedzieć bez konsekwencji w ciągu 14 dni od chwili otrzymania od nich informacji, a nie od momentu zniknięcia kanałów Grupy Polsat z ich oferty.
umowę bez płacenia kary jeżeli macie promocje możecie rozwiązać do czasu wejścia nowej oferty w życie czyli do 1.1.2010. Dodatkowo każdego obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenie, czyli jak umowa zostanie wypowiedziana do końca listopada z końcem grudnia stracimy z wizji ofertę programową MM. Jeżeli dopiero w grudniu, umowa zostanie rozwiązana na koniec stycznia 2010.
Nie wiem jak Wy, ale ja najbardziej jestem zainteresowany rozgrywkami siatkarskimi. Niestety umowa pomiędzy Profesjonalną Ligą Piłki Siatkowej mającej pod sobą Plus Ligę oraz Plus Ligę Kobiet a stacją Polsat również wygasa z końcem tego roku.
Telefonowałem do "Działu kontaktu z widzami" telewizji Polsat i tam poinformowano mnie, że będą startować w przetargu ponieważ chcą w dalszym ciągu pokazywać siatkówkę.
Gdy zapytałem Panią co w przypadku gdybym zdecydował się na CyfrowyPolsat a oni nie mieliby w ofercie Polsatu Sport PlusLigi oraz PlusLigiKobiet odesłała mnie na infolinie Cyfrowego Polsatu.
Tam na zadane moje pytanie otrzymałem odpowiedź, że umowa niestety nie mogłaby być rozwiązana.
Czekam więc co z PS oraz PSE w MM no i mam nadzieje również na szybką informację co z siatką w PS oraz PSE.
w styczniu Mistrzostwa Europy w ręczną panów z udziałem naszej kadry, a na przełomie września i października Mistrzostwa Świata zarówno Panów jak i Pan w siatkę.. kiepsko by było przegapić. o innych wydarzeniach nawet nie wspominam
gdybym z MM wycofana jednak Polsat, a ten dalej transmitowałby siatkę biorę pakiet Familijny za 37.90+pakiet Sport 13.90+PS HD za 5. W MM za Komfort płacę 56 z bez EuroSportu a w Polsacie za 56.80 mam na chwile obecną rewelacyjny pakiet z dwoma sportowymi Polsatami oraz dwoma EuroSportami, a na dokładkę PS Futbol z Ligą Europejską na czele. TVP Sportu jest tu i tu, więc nie wspominam.
Promocje mają dobrą przy umowie na 13 miesięcy przez pierwszy miesiąc mam Full a dwa kolejne pakiet niższy za złotówkę. aktywacja, antena, dekoder 99 zł.
jedyny minus to brak c+, no ale coś trzeba woleć..
P.S Witam wszystkich na forum