Cześć wszystkim.
Tak dawno tu nie zaglądałem że aż musiałem założyć nowe konto, ale nie o tym...
Szukam TV 55" mój budżet to max 3500, ewentualnie 4000 zł.
Od razu zaznaczam że nie biorę pod uwagę żadnych samsungów - przejechałem się na tej marce już dwukrotnie, więc wystarczy.
Stąd mój budżet taki, bo po moich ostatnich doświadczeniach śmiem twierdzić że dzisiejsze TV są projektowane chyba na max 3 lata
i nie ma sensu wydawać 5k PLNów i więcej na 3 lata.
Oglądam dużo sportu, wieczorami Netflix lub TV z Vectry oraz Xbox.
Tak więc obraz musi być płynny a czerń musi być w "miarę" czarna.
Przy gorszym sygnale/jakości nie może być fałszywej krawędzi a czerń dobrze jak by nie "kratkowała".
TV musi ogarniać dysk sieciowy Synology, DLNA, Chrmecast, ogólnie lubię jak wszystko ze wszystkim działa i jest wykrywane w sieci, można na TV przesłać obraz, film z telefonu/notka, sparować słuchawki po bluetoothu itp.
Na tą chwilę wybrałem poniższe:
Sony KD-55XH9096
LG LED 2020 55NANO863NA
Macie może jakieś inne propozycje?
Dzięki
Tak dawno tu nie zaglądałem że aż musiałem założyć nowe konto, ale nie o tym...
Szukam TV 55" mój budżet to max 3500, ewentualnie 4000 zł.
Od razu zaznaczam że nie biorę pod uwagę żadnych samsungów - przejechałem się na tej marce już dwukrotnie, więc wystarczy.
Stąd mój budżet taki, bo po moich ostatnich doświadczeniach śmiem twierdzić że dzisiejsze TV są projektowane chyba na max 3 lata
Oglądam dużo sportu, wieczorami Netflix lub TV z Vectry oraz Xbox.
Tak więc obraz musi być płynny a czerń musi być w "miarę" czarna.
Przy gorszym sygnale/jakości nie może być fałszywej krawędzi a czerń dobrze jak by nie "kratkowała".
TV musi ogarniać dysk sieciowy Synology, DLNA, Chrmecast, ogólnie lubię jak wszystko ze wszystkim działa i jest wykrywane w sieci, można na TV przesłać obraz, film z telefonu/notka, sparować słuchawki po bluetoothu itp.
Na tą chwilę wybrałem poniższe:
Sony KD-55XH9096
LG LED 2020 55NANO863NA
Macie może jakieś inne propozycje?
Dzięki