czeslaw.lp
New member
Witam
Poszukuje telewizora
, zdecydowalem sie na wielkość 46"-47" - i to jest jedyny parametr który udalo mi sie ustalić
. Wylecialem z obiegu (ostani TV kupowalem ładnych pare lat temu) idac do sklepu zabiła mnie ilość modeli i różnice w cenie - nie poradze sobie be pomocy kolegów
.
Do rzeczy :
- wilkosć 46-47" (pokoj okolo 30 metrow) - mógł by byc wiekszy - ale raczej mnie juz na to nie stać
- pojdzie na sciane (ale nie jest to konieczne) - ogladanie pod lekkim katem (wieczorami).
- podlaczony do dekodera telewizji N (programy full HD) .
- ogladanie filmow z laptopa 1080p - wysokiej jakosci.
Wskrócie interesuje mnie bardzo dobra jakos obrazow w wysokiej rozdzielczośći (filmy full HD)
, cała reszta gadzetów skype, internet i bog wie co jeszcze jest mi kompletnie nie potrzebna
jestem w stanie wydac do 4600 zł - ale tylko za jakosc obrazu
, nie chcialbym placic za te dodatkowe elementy zupelnie niepotzrebnie.
Co możecie mi polecić?
Poszukuje telewizora
Do rzeczy :
- wilkosć 46-47" (pokoj okolo 30 metrow) - mógł by byc wiekszy - ale raczej mnie juz na to nie stać
- pojdzie na sciane (ale nie jest to konieczne) - ogladanie pod lekkim katem (wieczorami).
- podlaczony do dekodera telewizji N (programy full HD) .
- ogladanie filmow z laptopa 1080p - wysokiej jakosci.
Wskrócie interesuje mnie bardzo dobra jakos obrazow w wysokiej rozdzielczośći (filmy full HD)
, cała reszta gadzetów skype, internet i bog wie co jeszcze jest mi kompletnie nie potrzebna
jestem w stanie wydac do 4600 zł - ale tylko za jakosc obrazu
Co możecie mi polecić?