ov_darkness
New member
Warunki:
Jakie masz warunki = pokoj 12m2
Preferowana wielkość matrycy = 32"
Preferowane marki = Sharp
Preferowana technologia = LCD
Jaki sygnał = PC, TV(SD), xbox360
Jaka odległość od ekranu = 1.5-2m
Jakie urządzenia do podłączenia = Pc, Xbox360, TV(SD)
Jaka klasa cenowa = nieistotne(aczkolwiek im mniej, tym lepiej)
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy = w nocy, ale pokój będzie wyciemniony za chwilę
Ile osób zasiada przed telewizorem = 1-2
Jaki masz ulubiony program = kuchnia.tv (moja Pani - jakieś 90% użycia), AXN, Discovery -ja.
Jaki masz telewizor = CRT LG 21 cali
Ma stać czy wisieć = Stać
Czego oczekujesz od telewizora = Dobrego odbioru sygnału SD, ładnego obrazu z PC, ładnego designu. dobry upscaler
Czy ma być HD Ready czy Full HD = full HD
Ww. wymagania są przejściowe. TV będzie wykorzystywany jako główne urządzenie do momentu zakupu projektora. Potem już tylko TV, a samo urządzenie prawdopodobnie trafi na ścianę. Nie planuję szybkiej inwestycji w TV HD, ani Blu-Ray. Filmy tylko z kompa. Gry tylko z konsoli.
Czy warto dopłacać x2 do technologii LED (Sharpy serii 700)?
Czy bajery typu youtube, odtwarzanie filmów z pendrive itp. w Samsungach są warte kupowania Samsunga?
Jakie masz warunki = pokoj 12m2
Preferowana wielkość matrycy = 32"
Preferowane marki = Sharp
Preferowana technologia = LCD
Jaki sygnał = PC, TV(SD), xbox360
Jaka odległość od ekranu = 1.5-2m
Jakie urządzenia do podłączenia = Pc, Xbox360, TV(SD)
Jaka klasa cenowa = nieistotne(aczkolwiek im mniej, tym lepiej)
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy = w nocy, ale pokój będzie wyciemniony za chwilę
Ile osób zasiada przed telewizorem = 1-2
Jaki masz ulubiony program = kuchnia.tv (moja Pani - jakieś 90% użycia), AXN, Discovery -ja.
Jaki masz telewizor = CRT LG 21 cali
Ma stać czy wisieć = Stać
Czego oczekujesz od telewizora = Dobrego odbioru sygnału SD, ładnego obrazu z PC, ładnego designu. dobry upscaler
Czy ma być HD Ready czy Full HD = full HD
Ww. wymagania są przejściowe. TV będzie wykorzystywany jako główne urządzenie do momentu zakupu projektora. Potem już tylko TV, a samo urządzenie prawdopodobnie trafi na ścianę. Nie planuję szybkiej inwestycji w TV HD, ani Blu-Ray. Filmy tylko z kompa. Gry tylko z konsoli.
Czy warto dopłacać x2 do technologii LED (Sharpy serii 700)?
Czy bajery typu youtube, odtwarzanie filmów z pendrive itp. w Samsungach są warte kupowania Samsunga?