No żeby tak wyglądać to dużo trzeba jeść wszystkiego

A tak na poważnie dzisiejsza kulturystyka poszła w złą stronę. Przez HGH itd. rosną potwory z wielkimi brzucholami. Mnie zawsze kręciła siła. Przy moim wzroście 173cm ważyłem 85kg i wyciskałem 150kg, na biceps (na modlitewniku) 90kg. Martwego i przysiadów nie cisnąłem na maksa bo zacząłem bawić się w siłownię po 30tce i bałem się o kontuzje a tu jak na złość poszedł bicek

Teraz ważę 79kg i już prawie flagę opanowałem i inne figury. Pozdro!
Nie odleciales troszke z tymi ciezarami ?
Wyciskales 150kg na klatke to zn co - robiles serie tym ciezarem czy zwyczajnie udalo Ci sie wypakowac tyle na maxa ?
To akurat jeszcze jest realne , ale z tym modlitewnikiem przesadziles !
Na logike - przy wadze 85 , brales na lapy 90 kg ?? Musialbys miec poteznie silne rece, wrecz niewyobrazalnie silne !
To jest nieralne co opowiadasz , tym bardziej ze wykonywales to cwiczenie na modlitewniku co sprawia jeszcze wiekszy nacisk na technike , gdzie praktycznie pracuje sam biceps , nie ma wspomagania , gibania sie na boki , zarzucania ciezaru itp.Pracuja same rece .
Nawet mocno koksujac, jedzac typowe sterydy na sile takie jak : Trenbolon, Oxandrolon , Turanabol itp. .nie wyrobilbys takiej mocy zeby dzwigac na biceps 90 kg .
Wyobraz sobie ze podnosisz taki ciezar w pozycji stojacej na sztandze ...
Nie utrzymal bys tego ciezaru na rekach , wyrwalo by cie z butami do przodu przy tej wadze.
Modlitewnik daje stabilna pozycje , mozna sie zaprzec nogami , ale i tak przesadziles .
Robiac bicpes takim ciezarem , majac tak mocne ramiona , na klatke w takim wypadku cisnal bys duzo wiecej niz tylko te 150 kg .
Odleciales