Obejrzałem Transów więc coś wypada napisać – strasznie zawiedziony byłem bo film całkowicie był bez dodatków, a cena tak jak inne z dodatkami.. ale całe szczęście, że obronił się pod względem technicznym czyli zarówno obraz jak i dźwiękowo film jest zrobiony bardzo dobrze. Szczególnie pod względem dźwięku – myślę sobie o ile pamięć mnie nie zawodzi, że jest lepiej niż to było w 4 cz. Naprawdę każdy śmiało może testować swoje kino domowe czy też przyszłe kina domowe biorąc ten film na testy.. Obraz jest pozbawiony „piachu” tak jak to było w 1 i w 2 cz, a dzięki temu, że był kręcony kamerą IMAX to mamy obraz prawie na cały ekran przez większość filmu. Natomiast sam film oceniałem po wyjściu z kina i zdania nie zmieniam czyli dla mnie jest to lepszy film niż poprzednia część ale gorsza od pierwszych dwóch części – pomimo, że efekty i ich jakość w ostatnich dwóch częściach na pewno przebijają te z pierwszych części to jednak tamte stare coś miały w sobie czego te najnowsze części nie mają.. I nie tylko chodzi o fajną Misie.. :- ) choć fajnej dziewczyny mi też brakuje.. w takim filmie.. Ale wiadomo kto lubi to i tak film kupi wcześniej czy później jak już będzie tańszy..