dekodery od Orange nie mają tej funkcji, trzeba jechać na dwa pilotyw dekoderze coś przestawiłeś widocznie i po prostu nie wstaje wraz z włączeniem tv
Na moim 43 z ostatnią aktualizacją wszystko śmiga (wciąż) bez problemu.Tragedia z tymi telewizorami... Dzisiaj podłączyłem HDD poprzez USB i zamiast odtwarzać film, pokazuje się tylko kółeczko sugerujące jakieś buforowanie lub odczytywanie. A jeszcze przed tygodniem wszystko działało doskonale. Obecnie nie odczytuje nawet materiałów, które wcześniej były odtwarzane bez problemów. Przypuszczam, że ponownie coś spierdzieliło się w jakiejś aktualizacji.
Nie da się nie sięgać, bo Philips wymusza aktualizacje nawet jak w opcjach zaznaczysz wyłączenie automatycznych aktualizacji. Komunikat o konieczności aktualizacji podczas oglądania pojawia się co kilka minut i jest irytujący.Czasami jednak lepiej nie sięgać po każdą aktualizację.
Ja tak robiłem i byłem mega zadowolony.
Na moim 43 z ostatnią aktualizacją wszystko śmiga (wciąż) bez problemu.
Czyli sam sobie stworzyłeś problem, masz podaną specyfikację mimo wszystko dałeś większy dysk i owszem jakoś dawało radę ale w końcu się zesrało ale się przecież nie dziw czemu. Przede wszystkim stosuj się do specyfikacji jeśli nie chcesz by jakieś problemy występowały. Aktualizuj cały system, do odtwarzania filmów używam VLC for Android, naprawdę niezłe narzędzie, do odczytywania każdego rodzaju pliku używam File Manager+Specyfikacja urządzenia podaje, że telewizor bez problemu obsługuje HDD poprzez USB o pojemności do 2 TB. Mój dysk posiada 4 TB
Czyli sam sobie stworzyłeś problem, masz podaną specyfikację mimo wszystko dałeś większy dysk i owszem jakoś dawało radę ale w końcu się zesrało ale się przecież nie dziw czemu.