Oddaj ten tv jeżeli jeszcze możesz i tyle.Coś jest nie tak bo nawet jak wlacze youtube to też obraz średni taki jakbym wyblakły nie ma głębi koloru kaszana. Ostrość lepsza ale nadal słaba
Oddaj ten tv jeżeli jeszcze możesz i tyle.Coś jest nie tak bo nawet jak wlacze youtube to też obraz średni taki jakbym wyblakły nie ma głębi koloru kaszana. Ostrość lepsza ale nadal słaba
Możesz oddać normalnie nawet w ostatni dzień a skoro kupiłeś przez neta masz na to 14 dni i możesz go używać 24h codziennie. Bez podania przyczyny. Miałem 3 takie tv pus8818 tylko 65 cali pod rząd - wszystkie oddałem.Zerwałem folie kupowałem w media expert przez internet nie wiem czy mogę oddać skoro 2 dni był używany. Nie wiem może coś mam w ustawieniach
Już pisałem w innym temacie dlaczego i sam cytowałeś mój post słowami "Ciekawe jak szybko Twój post w "tajemniczych" okolicznościach "zniknie"? ". Ten tv nie wiem skąd ma takie opinie jak dla mnie zrobiony na kolanie.Dlaczego oddałeś? Co z nimi było nie tak?
CZemu oddałeś miałeś to samo co ja ?Możesz mieć zastosowanie normalnie w ostatni dzień a skoro kupiłeś przez neta masz na do 14 dni i możesz przejść 24h codziennie. Bez podania. 3 takie tv pus8818 tylko 65 cali pod rządem - wszystkie oddałem.
Tu https://hdtv.com.pl/threads/philips-65pus8818-biale-plamy-na-czarnym-tle.156092/#post-1699106 napisałem dlaczego i masz coś na temat 1 z wielu problemów, generalnie podejrzewam że większość tych telewizorów ma problemy tylko jedni mają to gdzieś a inny znów chcą pełnowartościowy produkt. I kontynuując wypowiedź z tamtego tematu, przepłaciłem za sony który już ze mną został.CZemu oddałeś miałeś to samo co ja ?
Prosiłem by swoimi drogami wysłał co jest do naprawy i odpisał mi że wysłał bezpośrednio do centrali do Holandii, pisał że to korporacja i chwilę potrwa, ale minęło 2 lata i naprawy błędów brak. Te same błędy są w 43PUS8506 jak i 65PUS8807 bo to te same jakby telewizory na tej samej platformie sprzętowej.Ty w to wierzysz? Serio?
Moim zdaniem dołóż parę złoty i kup coś lepszego, TV nie kupujesz na tydzień tylko na lata.Chyba oddam ten telewizor bo obraz jest podana...W takim razie co polecacie w cenie do 2700
Dostałeś od Kikiego ustawienia kalibracjne?Chyba oddam ten telewizor bo obraz jest podana...W takim razie co polecacie w cenie do 2700
Zadzwoń i powiedz że piksel wypalony powinni ci wymienić od ręki. Przywieść nowy zabrać stary.Kupiłem 43pus8818 przez internet. Od początku 2 cm od krawędzi ekranu jest pojedyncza czarna kropka, wg mnie jest to paproch lub punktowe zabrudzenie pod szkłem. Ogólnie model mi pasuje, ale zastanawiam się czy robić zwrot czy składać reklamację? Czy zabrudzenie to norma i w innym egzemplarzu będzie lepiej?