Na dziś po rozmowie z dyrektorem handlowym Toshiba Polska - Modele serii ZF będą wprowadzone z gwarancją ogólnopolską Toshiba Polska za kilkanaście dni do sprzedaży detalicznej. Modele obecne o ile są dostępne - są tylko z importu indywidualnego .
Kiki co to jest gwarancja ogólopolska? czyżby była jakaś regionalizacja Polski dla produktów Toshiba, a odnośnie kupionych ; indywidualnych;LCD to jest przecież gwarancja udzielona przez sprzedawcę .
sam kupiłem w Digitalo (dosłali kartę gwarancyjną) i nie obawiam się o serwis, zresztą wierzę w solidnośc wykonania i że nie będę musiał z moją ZF 355 ruszac z domku
No i wisi od wczoraj . Jeszcze tylko schowam przewody i będzie super. co do ustawień to mam takie (uważam że teraz jest bartdzo ładnie i kolory są naturalne):
Red +3 +6 -4
Green +3 -5 -0
Blue -3 -5 -0
Yellow -1 +6 -2
Mangenta -1 -3 -4
Cyanogen 0 -12 +7
Pozdrawiam
P.S.
Dzięki Kiki - udało się odkręcić podstawkę, przyznam że trochę miałem z tym kłopotu jak to jest przymocowane. Jeszcze raz dzięki.
A tak tak zmieniłem, fakt było inaczej ustawione, ale teraz nic nie będę zmieniał, tak zostaje i kropka. Mnie się bardzo podoba- jest naturalnie i ładnie.
Pozdrawiam.
To bardzo dobra wiadomość bo na tą chwilke jest na ceneo ale tylko na zamówienie z UE z gwarancją w systemie door to door .... czekamy z niecierpliwośćią , ciekaw jestem czy będzie duża róznica w obrazie pomiedzy XF a ZF. ( 50Hz kontra 100Hz ) tak poprostu na ludzkie oko nie pod wzgledem technicznym czy będzie tak mocno zauważalne aż prosi się aby kolega Kiki :blagam: zrobi test uffff będzie gorąco.