Ja wiem czy ta cena 1300GBP przy przeliczniki 4,5 jest taka atrakcyjna.arkkul napisał:W/w stronę należy przewinąć do końca
W podobnych pieniądzach da sie kupic w PL wiec czy jest sens?
Ja wiem czy ta cena 1300GBP przy przeliczniki 4,5 jest taka atrakcyjna.arkkul napisał:W/w stronę należy przewinąć do końca
arkkul napisał:W dalszym ciagu w oficjalnej sprzedaży ( poza sklepami internetowymi) toshiba serii ZF jest niedostępna. W sieci MM , Saturn , Euro brak jakichkolwiek informacji. Na forach temat tez pomału przechodzi do historii.
Zadziwiająca sytuacja. Czyżby ten madel miał jakies kłopoty. Jeden z nielicznych posiadaczy poinformował o powaznej usterce tego LCD. Może toshiba wstrzymała sprzedaz. Sprzedaz zapowiadana jest już od zeszłego roku. Żenada.
pener77 napisał:Czy mógłbyś cos wiecej napisac cos o tej usterce?? Za 3 tygodnie kupuje telewizor i waham sie pomiedzy Z3030 a ZF355. A twoja wypowedz mnie zmartwiła, bo za ponad 6tyś. bubla kupować nie chce.
tsuzuka napisał:witam all the people, będąc zobowiązany wobec forum i forumowiczów za to, iż mogłem korzystać z Waszych opinii, informacji itd, mogę się zrewanżować i napiszę kilka zdań na temat zf 40ki, którą właśnie nabyłem u Kikiego. Cena prawie internetowa, ale nie ma tu co dywagować czy 200 zł w tę czy w tę stronę przy tej cenie.
TV wybrałem po dłuugggich naprawdę oględzinach, czytaniach forum, itd. sami dobrze wiecie jak to jest z kupnem tv . I decyzja zapadła że wg mnie jest to najlepszy udany i topowy model na rynku w tej klasie cenowej 40”. Dlaczego?
Pozdr.
- Wygląd: powalający futurystycznym cienkim obramowaniem, sprawiający lekkiego TV z delikatną niebieską diodą dodającą exclusiv,
- Obrotowa podstawka, wszak nie 180 stopni , ale się bardzo przydaje,
- Pilot: pilot uważam za niedopracowany, mało poręczny, szkoda że nie podświetlany ,
- Praca TV: przerzucanie kanałów bez problemów, nie trwa to pół dnia – rzekłbym normalnie, menu bardzo przyjazne, nie powodujące problemów dla największych amatorów,
- Dźwięk – nie będę powtarzał tekstów z forum, dźwięk najlepszy jaki słyszałem do tej pory z konkurencyjnych TV, najlepszy – (czytaj): wyraźnie, głośno, spełnia to czego powinniśmy oczekiwać za tą kasę.
- Obraz: obraz SD – rewelacja to zbyt skrajne określenie i nie lubię go używać w opisach bo jest b subiektywne, ale tu szczególnie zwracałem uwagę na ten fakt w stosunku do konkurencji, bo stoję dopiero przed wyborem platformy cyfrowej...bo ceny spadają ), ...powiem więc tak - obraz w SD zdecydowanie najlepszy z tego co oferują inne TV, więc już byłem ciekaw co pokaże ten tv przy DVD. DVD jest obrazem bardzo dobrym, czystym, ostrym, kolory jak żywe (po własnej kalibracji), kontrast i kontury bez możliwości krytyki.
- W związku z newsem na forum, o niby jakiejś ważnej usterce...na razie nic z tv nie jest i ogladanie jest naprawde wielka przyjemnością – tylko czekac na Mistrzostwa Euro. Z drugiej strony brak dostępności tego TV może jednak wynika z tego ze jest to udany model i popyt zmiata podaż.
- Przywołując maksymę, że zawsze może być gorzej i to że co dziś jest na topie to jutro stanowić będzie historię, nie ma co czekać na coraz to nowe modele bo się nie kupi TV nigdy! Ja jestem z tego modelu toshiby b zadowolony
arkkul napisał:Proszę prześledzić na konkurencyjnym forum wątek " Toshiba 40ZF355dg - kilka pytań przed zakupem " o kłopotach jakie z tym lcd miał moderator autorus
Witamarkkul napisał:Proszę prześledzić na konkurencyjnym forum wątek " Toshiba 40ZF355dg - kilka pytań przed zakupem " o kłopotach jakie z tym lcd miał moderator autorus