Toshiba seria SV

chrup

New member
Może ktoś coś słyszał (lub widział w necie) o serii SV?
Jest na europejskiej stronie Toshiby, jest też na Allegro w rozsądnej cenie (jak na LED Local Diming)...
Wg specyfikacji jest całkiem ok...

kriswas

Member
Bez reklam
TOSHIBA 46SV685D Jest już dostępny! Cena w dwóch sklepach internetowych poniżej 8.000 zł / wg. np. ceneo /. Dostępność do 7 dni, ale jak to mówią, cyt. " na płocie też pisało...";) :)

kriswas

Member
Bez reklam
@baxter1:
cóż , ale bez polskiej gwarancji na pewno

A to dlaczego, kolego?
1) max24 - cena 7899zł , gwarancja producenta 24 mc
2) RTVmax - cena 7895zł , gwarancja producenta 24 mc.
Nie wiem czy ktokolwiek sprzedający sprzęt nowy, prowadzący działalność gosp. ryzykuje sprzedaż bez gwarancji.:confused:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
nie jest dostępny z gwarancją Polska.
Co to oznacza poczytaj o kłopotach Digitalo.pl żeby nie obudzić się z ręką w nocniku. Bedzie dostępny wkrótce - taka jest odpowiedź oficjalna Toshiba Polska.
Mamy go na testach obecnie i wygląda znakomicie.
Nie wiem jaka będzie cena - ale jeśli rynkowa :D to ostro zamiesza na rynku.
Toshiba postawiła na jakość:
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=44646

kriswas

Member
Bez reklam
@kiki
Co to oznacza poczytaj o kłopotach Digitalo.pl żeby nie obudzić się z ręką w nocniku.
Przeczytałem i jestem w szoku:confused: Wszyscy potencjalni klienci Toshiby powinni to przeczytać obowiązkowo!
@kiki czy coś w temacie serwis Toshiba zmieniło się od tamtego czasu, czy sytuacja trwa i trwa mać??? A w związku z tym, że oferowany jest LCD z serii SV w kilku firmach, to jego zakup to rosyjska ruletka ze względu na gwarancję?

p0m0r

New member
Witam, właśnie zamierzam kupić tv i teraz napewno wstrzymam się do czasu wejścia na polski rynek tego cuda. A niewiele brakowało abym kupił Samsunga. Teraz wiem dlaczego jest takie parcie sprzedawców na zbycie LED Samsunga. Pozdrawiam

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Dostaliśmy też 46SV 685 na testy .
Zapytam w Toshiba Polska jakie sklepy model SV będą miały z polskiej dystrybucji.

baxter1

New member
Kiki dowiedziałeś się w toshibie jakie sklepy model SV będą miały z polskiej dystrybucji i napisałbyś może troszeczkę o Twoich wrażeniach czym się różni od innych elcedeków ,pozdrawiam.

Mr. Anderson

New member
chrup napisał:
Kiki - i jak z testem?
Coraz więcej ofert na ten tv mozna znaleźć, ciekawe, czy z polskiej dystrybucji...
Patrząc na ceneo wydaje mi się że to jednak niemiecka dystrybucja a co za tym idzie brak polskiej gwarancji.

Kiki, kiedy test SV? Widziałem ja na IFA i zrobiła na mnie dobre wrażenie ale czekam na opinie specjalistów.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
skończyłem - poprawię tylko zdjęcia które mi wcięło.
Jestem pod wrażeniem. Albo inaczej pełna satysfakcja :D

Do góry